Високоефективните мениджъри на Walmart вече имат способността да печелят повече

...
Високоефективните мениджъри на Walmart вече имат способността да печелят повече
Коментари Харесай

Мениджърите на Walmart вече могат да печелят $400 000 на година, без да се изисква колеж, благодарение на субсидиите за акции

Високоефективните мениджъри на Walmart към този момент имат способността да печелят повече от $400 000 годишно, откакто колосът за търговия на дребно разгласи, че е предлагайки опция за някои мениджъри да завоюват безплатни средства за акции на стойност $20 000, започвайки този април.

Във видеоклип, оповестен в LinkedIn в понеделник, президентът и основен изпълнителен шеф на Walmart в Съединени американски щати Брайън Фърнър сподели сумата на безвъзмездната помощ за акции премиите ще се основават на формата на магазина, в който е нает мениджърът. Мениджърите на Walmart Supercenter дават отговор на изискванията за приемане на лимита от $20 000.

В композиция с авансово оповестена нова междинна заплата от $128 000 и опцията да печелите до 200% от тази заплата в бонуси, управител на Walmart може да завоюва до $404 000 на година.

„ Мениджър на магазин Walmart ръководи бизнес за милиони долари и ръководи стотици хора и това е доста по-сложна работа през днешния ден, от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР