Високоадреналинова среща е имал столичен колоездач, след като е бил

...
Високоадреналинова среща е имал столичен колоездач, след като е бил
Коментари Харесай

Кучета и подивял козел нападат в парк в столицата

Високоадреналинова среща е имал столичен колоездач, откакто е бил нападнат от глутница бездомни кучета, предвождани от оглупял козел. Случката се разиграла в парк "Въртопо ", който е сред кварталите "Младост ", "Дървеница " и "Малинова котловина ".
Преди няколко дни Йордан Палпурин е бил атакуван от глутницата, до момента в който карал колело напът за работа.
"Исках да избегна трафика и по тази причина взех решение да мина през този регион, защото избирам да употребявам зелените площи. Във вторник бях атакуван от тези кучета. Не съумяха да ме нахапят, защото използвах колелото да се предпазя. Обадих се на тел. 112 и виках за помощ. След 20 минути пристигна един човек, който ми оказа помощ. Той сподели, че имам шанс, че кучетата са ме срещнали тук, тъй като в случай че бях траял малко по-надолу, има най-малко още 20 такива кучета в един лагер ", описа пострадалият в предаването "България заран ".
Палпурин добави, че кучетата са с марки и са кастрирани. И означи, че преди години в този парк е бил нахапан 88-годишен мъж, който е умрял от раните си.
"Козелът пък бил избягал отнякъде и живее дружно с кучетата. Може и той да ги кара да са по-агресивни. Някаква част от парка би трябвало да е със същия статут като останалите зелени площи. Някой би трябвало да носи отговорност за тези кучета ", сподели още Палпурин.
Козелът стана сензация в обществените мрежи в края на предходната година. Тогава притежателят съобщи пред медиите, че се казвал Митко и бил навършил три години. Според него това, че е друг от кучетата не му пречи да се обичат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР