Високо напрежение и физически сблъсък в пленарната зала на Народното

...
Високо напрежение и физически сблъсък в пленарната зала на Народното
Коментари Харесай

Одрана буза и счупени очила: Физически сблъсък между депутати в парламента

Високо напрежение и физически конфликт в пленарната зала на Народното събрание сред депутати от „ Възраждане “ и ПП-ДБ. До него се стигна след изчетена декларация от партията на Костадин Костадинов.

" Преди близо три години в България започнаха митинги, в които се включиха стотици хиляди български жители. Протестите желаеха оставките на тогавашния министър председател Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев. Зад тези митинги застанахме ние, само че и други партии, които тогава се бореха на думи с всичко това, а през днешния ден договарят за кабинет с тези, които дълги години назоваха " мафия ", съобщи Искра Михайлова от " Възраждане " от парламентарната естрада.

Той сподели, че защитата е с него 24 часа, тъй като заканите против него не престават

" Мирният темперамент на демонстрациите не попречи в тях да бъдат засегнати стотици, а хиляди хора изгубиха работни места. Цялата сила на митингите беше брутално предадена от тези, които през днешния ден беседват с ГЕРБ за общо ръководство и търсят поддръжката на Движение за права и свободи ", добави Михайлова.

Според нея от записите, които изтекоха преди дни, се е оказало, че има предатели освен на личните си думи и гласоподаватели, само че и на страната като цяло. Михайлова прикани вторият мандат да бъде върнат назад на президента.

" Ако сглобите тази неуместна коалиция на обвинените единствено с цел да угодите на вашите началници, бъдете сигурни, че още на идващия ден ще призовем всички наши гласоподаватели, само че и вашите омерзени гласоподаватели, да дойдат тук, в Народното събрание, и в случай че се наложи - и вътре в него, тъй като всяко двуличие и всяко изменничество има своя лимит. Вие прекрачихте границата ", сподели Михайлова.

Вчера на разпит бе свикан и другият съпредседател на „ Продължаваме промяната “ - Кирил Петков

Явор Божанков от ПП-ДБ отвърна и съобщи, че българският народен интерес е в този миг да имаме държавно управление, а непознатият интерес е да нямаме такова.

" Събитията от последните дни са част от спретнат проект и когато " Възраждане " приказват за външна интервенция, знаем си ги. Те говореха за имунизациите, излязоха имунизирани, Костадинов и Цончо говореха за меки китки, двамата най-вече мощно ни съмняват в това връзки, за Еврото, а в този момент за национални предатели. По логиката, която в този момент сме видели, националните предатели са тъкмо те ", сподели Божанков.

Той уточни, че не може да разяснява къде е Кирил Петков сега

След изявлението му депутати от “Възраждане ” отидоха на парламентарната естрада, последваха ги народни представители от ПП-ДБ, и пристрастеностите се усилиха, като се стартира с реплики и побутване. Манол Пейков от ПП-ДБ е одран по бузата, а народен представител от “Възраждане ” се оказа със счупени очила. Дори и след оповестена отмора пристрастеностите в залата не стихват. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР