Високият стандарт на живот на Енджи Касабие не бил плод

...
Високият стандарт на живот на Енджи Касабие не бил плод
Коментари Харесай

Арабски шейх издържа мъжа на Енджи Касабие! Милионерът лудна по красавеца

Високият стандарт на живот на Енджи Касабие не бил плод на усърдната й работа като диетолог, а на богат шейх, научи HotArena.

Богаташът обаче нямал интерес към екзотичната хубавица, а към нейния брачен партньор. Рабих оглавява класациите за най-красиви мъже от Близкия изток и е притежател на купата Мистър Ливан 2014.

Красавецът попаднал в полезрението на шейха, когато двамата се засекли на светско събитие. Още тогава богаташът извикал Енджи и Рабих и споделил пред двамата, че е очарован от хубостта на манекена. Ченето на диетоложката паднало до земята, само че решила да одобри думите му като подбив.

Впоследствие обаче брачният партньор й споделил, че шейхът безусловно го преследвал по петите и го затрупвал с десетки известия даже през нощта. Тогава диетоложката го посъветвала на се срещнат уединено с ухажора и да си изяснят недоразуменията.

На въпросното свиждане обаче разкрил възприятията си, като помолил Рабих за поверителност, защото никой в Ливан не знаел за неговия афинитет към мъжкия пол. В знак на признателност шейхът му подарил Ролекс на стойност 30 000 евро. Само за месец, с помощта на хубостта на мъжа си Енджи се сдобила с поръчков автомобил Рейндж Роувър, който дошъл непосредствено от ревю на последни модели и поради екстрите коствал 300 000 евро. Финансовата инжекция пристигнала като инжекция за закъсалата лекарка, която претърпя няколко банкрута напоследък, написа „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР