Високият адреналин и епичните екшън сцени са гарантирани с двата

...
Високият адреналин и епичните екшън сцени са гарантирани с двата
Коментари Харесай

Най-новият сериал от продуцента на Игра на тронове тръгва премиерно по bTV Action

Високият адреналин и епичните екшън подиуми са обезпечени с двата нови спиращи дъха сериали, които bTV Action ще предложи на феновете премиерно през март и април в тематичната графа " Екшън в 8 ".

Бразилската сензация " Парламентьорът " ( " Negociador ", 2023 г.) идва у нас няколко месеца след международната си премиера и тоталния възторг, който провокира в стрийминг платформите по целия свят. Екшън драмата, състояща се от 8 епизода, започва на 18 март (понеделник) и ще се излъчва всеки делник от 20:00 ч., като ще бъде налична и онлайн на VOYO.

В центъра на историята е капитан Габриел Менк – началник на особено полицейско звено, натоварено с разрешаването на спешни обстановки в Сао Пауло. Свикнал да взима решения на живот и гибел, той се оказва в невъзможност, когато е посочен като главен обвинен за убийството на личната си брачна половинка при жестока автомобилна злополука. Под зоркия взор на новия спешен началник – майор Лара Чакър – Менк би трябвало да разсее облака от съмнения, който е щръкнал над него и заплашва да съсипе както кариерата, по този начин и живота му. С какви необикновени способи Габриел ще се опита да потвърди невинността си и по какъв начин битката му за правдивост ще застане на пътя на дълго прикривани порочни практики в правосъдната система, следва да разберем в епизодите на премиерния сериал " Парламентьорът " по bTV Action. Поредицата е въодушевена от действителни събития и показва образно взаимовръзката сред корумпираните органи на реда и наркокартелите в най-населения град в Южна Америка. Главните функции се извършват от Малвино Салвадор, Мария Маноела, Сесар Мело, Барбара Реис и Емилио де Мело.

8-серийната трилър поредицата " Роякът " ( " The Swarm ", 2023 г.) от продуцента на " Игра на тронове " Франк Долджър също следва да направи извънредната си премиера за България в ефира на bTV Action, броени месеци след международния си дебют. Началото е на 28 март (четвъртък), а епизодите ще вървят всяка делнична вечер от 20:00 ч., като ще бъдат налични и онлайн на VOYO.

Зрителите на екшън канала на bTV Media Group следва да се впуснат в обследването на свръхестествени и ужасяващи екологични аномалии, които стартират да се случват в Световния океан – ледени червеи провокират невиждано до този миг цунами, смъртоносни бактерии тровят питейната вода, а китове атакуват лодки по извънредно нападателен метод. Учените подозират, че в основата на всичко стои комплициран разсъдък, който отмъщава на човечеството… За да открият какво се случва в реалност, те пускат в открити води софтуерно модернизиран кораб, който навлиза надълбоко в Северния ледовит океан в търсене на непознатата опасност.

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР