Високите цени на горивата в момента се определят от страните,

...
Високите цени на горивата в момента се определят от страните,
Коментари Харесай

Ревизоро: Цените на горивата са високи заради ОПЕК, държавата не може да ги регулира

Високите цени на горивата сега се дефинират от страните, производителки на нефт, и страната няма механизми, с които да ги понижи.
 Протести против високите цени на горивата блокираха основни пътища в страната  Втори митинг против цените на горивата в Добрич
Това съобщи депутатът от „ Обединени патриоти ” Емил Димитров – Ревизоро по Нова тв. Той акцентира, че високите цени се дефинират от ОПЕК, а от цената на петрола зависи и цената на горивата.

Съединени американски щати наложи наказания на Иран. Иран е третият по величина производител на нефт. В момента, в който Иран няма да може да популяризира, би трябвало някой да компенсира количеството, по тази причина цените се подвигат ”, даде образец националният представител. 

Той уточни, че високите цени не са преференциални и за производителите и търговците на горива у нас, защото водят до нарастване на контрабандата и сивия бранш. 

„ Високата цена на горивата на никого не е приятна, за страната също не е добре. Държавата взима Данък добавена стойност и данък – да го понижи или да не го взима, с цел да бъдат евтини горивата? Тогава протестиращите, които считат, че страната има лостове да понижи цените, да кажат на кои да не даваме заплати, пенсии, застраховки, просвета, обучение. Защото страната, с цел да действа, взима налози, мита, такси ”, разяснява Емил Димитров - Ревизоро.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР