Високите цени на газа и липсата на предвидимост водят до

...
Високите цени на газа и липсата на предвидимост водят до
Коментари Харесай

Стефан Янев: Европейският съюз се държи като следвоенна плячка

Високите цени на газа и неналичието на предвидимост водят до стрес измежду популацията и бизнеса. Има обещания, че се пази националния интерес, само че не виждаме на практика резултати. Това съобщи в Българска национална телевизия " Денят стартира " водачът на " Български напредък " Стефан Янев. По думите му водачеството не се вижда и в общ европейски проект, защото въпросът за газа би трябвало да провокира европейска силидарност.



Европейски Съюз сега се държи като следвоенна плячка, нечия, на някои велики страни отвън Европейски Съюз и би трябвало да откри своето лице, сподели Янев.

По думите му България би трябвало да престане да се държи като кандидат-член и да предлага решения и визии, наедно с другите европейски водачи.

Според Стефан Янев решението да не се заплаща в рубли на " Газпром " не се съблюдава от всички европейски страни. Липсата на газ и високите цени заплашват всички европейски стопански системи, само че не видяхме взаимност и някакъв тип решение от вида на член 5 на НАТО, сподели Янев.

Той разяснява, че българският народен интерес минава през мощна стопанска система и предвидими цени.

Стефан Янев добави, че са партия в развиване и същинското ѝ създаване ще продължи след 3 октомври. Най-важните им акценти са свързани с демографската рецесия, а българската политика се нуждае от нов честен стожер.

Темата за защитата на границата не е от през вчерашния ден, малко е правено за оборудването и екипирането на състава.

Каза още, че е рано да се прави оценка за дейностите на служебното държавно управление.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР