Високите температури в последните дни ни накараха да повяваме, че

...
Високите температури в последните дни ни накараха да повяваме, че
Коментари Харесай

Пролет 2024 и най-актуалните цветове за сезона

Високите температури в последните дни ни накараха да повяваме, че пролетта към този момент е пристигнала, даже още преди февруари да си е отишъл. А с прибирането на дебелите якета надълбоко в дрешника за идната зима на дневен ред излиза и въпросът какво да носим през идния сезон, с цел да бъдем в крайник с трендовете.

Разбира се, няма нищо наложително и всеки избор би трябвало да е съгласуван с нашия персонален жанр. А ето кои са най-актуалните цветове за пролет 2024, сред които сигурно ще си намерим най-малко един, който да господства и в нашите визии през идващите месеци.

Небесносиньо

То ни дава асоциации за море и синьо, лятно небе, само че тази година е настоящо и преди настъпването на лятото. Светлите тонове на синия цвят са свежи и носят въодушевление, което ги прави съвършен избор за прощаване със сивата зима.

Черешово алено

Яркочервеното доминираше в сбирки за последните няколко сезона и пролетта не прави изключение. То несъмнено е избор за по-смелите, а в този момент е моментът да заложил на по-тъмните и наситени тонове на този цвят. Те може да са както за цялостната ни визия, по този начин и като акцент в нея.

Пастелно лилаво

Този гальовен цвят към този момент виждаме на всички места по магазините, където са заредили пролетните сбирки и несъмнено съумява да ни повдигне настроението. Затова наложително би трябвало да си купим най-малко нещо в този лилави нюанси и да си го носим с наслада през идващите месеци.

Прасковено

Още един много пресен, пролетен цвят, който с наслаждение ще носим през задаващите се топли дни. Лесно се комбинира с доста други цветове, а и въпреки всичко бе избран за цвета на 2024 година от Pantone.

Зелено

Определено това е цветът на пролетта, по тази причина без особена изненада той господства и в дрешника. Тук имаме избор сред разнообразни нюанси, измежду които да намерим най-подходящия за нас.

Златно

Още един дръзновен фешън избор, само че в случай че нямаме проблеми да заблестим в целия си искра освен на някое празненство, а и в всекидневието, то златистите нюанси са страховит избор за пролет 2024, както видяхме на не едно и две фешън ревюта, написа Vogue.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР