Високи цели, по-добри резултати на следващите избори и 9 кметски

...
Високи цели, по-добри резултати на следващите избори и 9 кметски
Коментари Харесай

Високи цели си поставя новият областен координатор на ГЕРБ

Високи цели, по-добри резултати на идващите избори и 9 кметски стола в област Пловдив. Тези цели сложи пред себе си новият регионален координатор на ГЕРБ Пловдив - област и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Кметът на Стамболийски поема поста от Розалин Петков, който се отдръпна поради нараснали се задължения.

На последните парламентарни избори разликата меежду ГЕРБ и Българска социалистическа партия в региона беше под 2% или 2000 гласа. По този мотив Мараджиев съобщи, че друга цел пред него е да направи по този начин, че на идващите избори разликата да е много по-голяма. За задачата ще разчита на кметовете, на общинските ръководители на ГЕРБ в 17-те общини в региона, както и на младежката организация на партията.

Стана ясно, че в региона членовете на ГЕРБ са 5000 души, само че Мараджиев уточни развиването на регионалната конструкция от 2014 година насам. На евроизборите през 2014 година в региона са дали своят вот 29 436 души за ГЕРБ. През 2015 година на локалните избори за общински съветници на ГЕРБ са дали своят вот 38 000 души и малко над 49 000 за кметове. Вече през 2017 година на парламентарните избори ГЕРБ са избрали 49 777 души.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР