Високата смъртност е резултат на неспазването на мерките и не

...
Високата смъртност е резултат на неспазването на мерките и не
Коментари Харесай

Акад. Петрунов: Няма категорични съобщения, че при повторно заразяване коронавирусът протича по-тежко

" Високата смъртност е резултат на неспазването на ограниченията и не ходенето незабавно на доктор, а и при нас ограниченията са най-меките “. Това уточни в предаването „ Нещо повече “ по БНР имунологът учен Богдан Петрунов.
" Така обаче е и в целия свят, само че за нас това е обезпокоително, няма подозрение. Приемам да се носят маски и в закрити пространства, по този начин е в цяла Европа. Ние още продължаваме да не съблюдаваме ограниченията, даже в градския превоз - само в метрото се съблюдава добре, в другите транспортни средства 50 на 100 се съблюдават ограниченията “, сподели имунологът.
 Акад. Петрунов: Ако оставим епидемията, без да я ограничим, 21 хиляди души могат да умрат Акад. Петрунов: Ако оставим епидемията, без да я ограничим, 21 хиляди души могат да умрат
За страдание лятото няма да спре ковид, безапелационен беше имунологът  учен Богдан Петрунов пред Нова тв. От 30 декември...
Акад. Петрунов разяснява и информацията, че вирусът устоя до 28 дни по повърхности. „ Да, в случай че има подобаващи климатични условия – без вятър, мокрота, температура, атмосферно налягане, може до 17 дни да се задържи. Това е доста сериозен проблем. Затова не би трябвало да се пипа непрестанно каквото и да е и да се мием постоянно “.
" Няма безапелационни известия, че при наново заразяване инфекцията протича по-тежко ", уточни още експертът. " При по едно и също време заразяване с грип и ще бъде мъчно лекуването и да се реши какво да е това лекуване. Затова ще е значимо тестването. Ние против ковид нямаме изрично лекуване, ремдесивирът - да, само че още са спорни известия за неговия резултат, той не е и лекарство за ковид ", добави експертът.
Акад. Петрунов показа, че постоянно си слага противогрипна ваксина. Той съобщи изрично, че би трябвало да ускоряваме имунната си система, когато сме здрави, тъй като в случай че стартираме да пием имуностимуланти, когато към този момент сме заболели, самият ковид протича с изключително активиране на имунната система и тогава не е добре. " Така че това, което би трябвало да вършим, е когато сме здрави, да пием - витамин Д, витамин С, мелатонин, селен, цинк, те са мощни антиоксиданти, ускоряват битката против нападателните кислородни молекули, които са токсични. Това са му давали на Тръмп и в композиция с ремдесивир и с изкуствено основани в лаборатория антитела, които са ориентирани към вируса – това е бъдещето на цялото лекуване на ковид “, съобщи специалистът. " Имуностимулаторите от бактериален темперамент, а не от растителен, имат най-хубав резултат, тъй като ускоряват нашия натурален имунитет – който природата ни е дала “, акцентира още акад. Петрунов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР