Кои са най-щедрите букмейкъри в България

...
Високата конкуренция при бетинг компаниите в страната продължава да се
Коментари Харесай

Високата конкуренция при бетинг компаниите в страната продължава да се повишава. Ето защо обръщаме много сериозно внимание на различните букмейкъри в България и предлаганите от тях възможности. Анализаторите често получават именно този въпрос като най-актуален, особено след като темата с бонуси и промоции продължава да се засилва и да бъде особен обект на интерес.

В следващите редове ще обърнем внимание именно на тези оператори, които се стремят да изградят лоялни потребители и да поставят основата на бетинг индустрията в страната, повишавайки възможностите за всеки клиент. Не е трудно да обърнем внимание на някои от основните брандове в тази категория:

Компанията Inbet стартира своята практика сравнително скоро, но бързо ще открием, че комбинацията от промоции и функции ще позволи на всеки един клиент да вземе максимума за прекараното си време. Причината точно това да бъде фокус на повечето клиенти е, че тази платформа дава доста щедри стартови бонуси на всеки нов и регистриран клиент, но същевременно винаги предлага и достатъчно добри промоции за вече регистрираните такива.

Не трябва да разглеждаме бонусите само като средство за игра, защото този бранд често дава и добри бонуси за различни спортни залози, както се забелязват такива практики и при казино игрите. Най-важното е, че имаме сериозен достъп до контрол на риска, особено след като разполагаме с различни функции, които биха спестили главоболие на клиента.

Най-вероятно Betano няма много нужда от представяне, брандът бързо доказа своето име като предпочитано в индустрията. Не е трудно да забележим, че компанията закупува лиценз след лиценз и предоставя достатъчно добри опции на аудиторията си, а освен това откриваме и сериозни иновации.

Този оператор може да се похвали с богато портфолио от игри, които дават възможност за създаването на турнири, а с тях и различни допълнителни бонуси. Отново обръщаме внимание на добри стартови промоции, наличие на мобилно приложение за iOS и Android, както и на особено добри промоции за лоялни потребители. Не можем да говорим за суми, поради простата причина, че много често се променят.

Sesame е български оператор с интересна история и много сериозен опит в наземните казина. В един момент, следвайки тенденцията на всички останали оператори, те бързо придобиха лиценз и пренесоха знанията си в онлайн пространството. Тази компания веднага откри възможно най-добрите игри, а с тях и необходимите промоции, за да бъде смятана за един от фаворитите на пазара. Тук откриваме бонуси, високи прогресивни джакпоти и разнообразие от игри, както и спортни залози.

Анализаторите често напомнят от време на време да обръщате внимание на екипите на тези компании, защото понякога има и скрити бонуси, за които дори да не подозирате. Нещо повече, компаниите следят активността и могат да предоставят персонални предложения, с които играта да бъде още по-забавна.

Все пак не забравяйте, че ако има действащи промоционални кодове за по-добри условия, те ще бъдат в анализаторските платформи и дори ще имате обяснение за активирането на същите промоции.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Не забравяйте, че бонусите не гарантират печалба и не обещават бързо забогатяване. Повечето дори идват с условия за разиграване. Забавлявайте се и играйте разумно, все пак това е основното предназначение на всяка една бетинг компания, не е бързото забогатяване.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg