Високата инфлация и цени са до голяма степен привнесени. Те

...
Високата инфлация и цени са до голяма степен привнесени. Те
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Правителството се справя с овладяването на енергийната криза


Високата инфлация и цени са значително привнесени. Те се дължат на справедливи фактори, да вземем за пример обстановката с енергоносителите в Европа и света. Правителството прави всичко допустимо да овладее рецесията и имам вяра, че се оправя. Това съобщи в предаването „ Още от деня “ депутатът от „ Продължаваме промяната “ Венеция Ангова.

Според нея няма опасност за обединението, а тя е постоянна и в нея няма рецесия. За Ангова изказванието, че опозицията ще дефинира какъв да е новият шеф на Българска народна банка, е неверно. По думите й претендентът на Политическа партия Андрей Гюров е подсилен и от „ Демократична България “ и Българска социалистическа партия.

„ Това ще е почтен, транспарантен развой, който демонстрира, че обединението цели да постави най-квалифицираните хора на най-правилните позиции. Процес на конкурентен асортимент и форма на либералност. Вярваме в демократичността на обединението ни. Когато има повече от един вероятен претендент, е редно да дадем опция на процеса на асортимент. Това ще е борба на биографиите и експертизата “, разяснява Ангова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР