Високата инфлация и бедността на хората трябва да доведе до

...
Високата инфлация и бедността на хората трябва да доведе до
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Нинова потвърди: БСП напуска коалицията, ако дадем оръжия на Украйна

Високата инфлация и бедността на хората би трябвало да докара до повишение на заплатите. Дори на това спокойно и умерено място за произвеждане споделиха, че не желаят война и не желаят да се изнасят оръжия. Това разяснява министърът на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова пред публицисти в с. Първенец.

Тя подкани производителите да дойдат и да й се оплачат.

" Газ ще подсигуряваме да има, въпросът е на каква цена ще бъде той. Земеделците, както и стопанската система, и промишлеността се сплотиха към общо решение да замразим цената на газа, такава, каквато е по контракта с Газпром. Разликата да се заплаща от страната. Това ще избави промишлеността ", сподели Нинова.

Относно оръжията тя сподели да се изчака решението на Народното събрание и тогава Българска социалистическа партия ще предприеме дейности по отношение на обединението. " Мнозинството е " За " да се вземе решение от Министерски съвет, а други не желаят. Правителството реши ли, Министерски съвет реши ли да се изнасят оръжия за Украйна - да, Българска социалистическа партия ще напусне обединението ", разяснява Нинова.

Видео: Българска национална телевизия

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР