Висока оценка за приноса си дори и извън терена даде

...
Висока оценка за приноса си дори и извън терена даде
Коментари Харесай

Божинов: Валери е полезен и извън терена

 Валери Божинов съпостави Враца с Ню Йорк
Висока оценка за приноса си даже и отвън терена даде новото звездно попълнение на Ботев (Враца) Валери Божинов. Бившият нападател на Ювентус, Манчестър Сити и още дузина тимове изненадващо не се появи на терена в мача против Славия, само че неговите съотборници се постановиха с 1:0 с човек по-малко на терена и се отдалечиха от дъното на класирането.

“Аз съм тук, с цел да оказвам помощ даже и когато не играя. Валери Божинов може да е потребен с опита си и на терена, и отвън него.

Поздравявам момчетата за мъжката игра, демонстрираха на всички, че и с човек по-малко нещата се случват, когато го искаш. Кой играе и кой не, това го взема решение треньорът господин Ангелов. Важното беше през днешния ден да победим ”, показа Божинов, след снощния триумф на националния стадион " Васил Левски ".

Успехът на Ботев Враца донесе резервата Юлиян Ненов в 78-ата минута. Врачани играха с човек по-малко цяло второ полувреме, откакто в 42-ата минута Даниел Гаджев бе отхвърлен от игра. Дебют за Славия пък направи Илиян Мицански.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР