Висок републикански стратег отхвърли опасенията, че бившата първа дама Мишел

...
Висок републикански стратег отхвърли опасенията, че бившата първа дама Мишел
Коментари Харесай

Топ стратегът на Републиканската партия Карл Роув казва, че Мишел Обама няма да се опита да замени Байдън: „Тя мрази политиката“ 

Висок републикански пълководец отхвърли опасенията, че някогашната първа дама Мишел Обама може да узурпира кандидатурата на президента Байдън за демократите последната минута.

„ Не — виж, тя ненавижда политиката. Прочетете нейната автобиография “, отвърна Роув на „ Varney & Co “ на Fox Business Network.

„ Тя не искаше брачният партньор й да се кандидатира за щатския Сенат. Тя не искаше той да се кандидатира за президент. Тя не е политическо животно. “

Завъртяха се спекулации, даже измежду някои видни републиканци, че демократите търсят някой, който да замести 81-годишния Байдън, на фона на ужаса от възрастта му - както и от непрекъснатия му поток от словесни неточности и груби злополуки.

Още през цикъла на президентските избори през 2020 година, някои консервативни рецензии по сходен метод издигнаха доктрина, че Мишел Обама може да нахлуе в Националния конгрес на Демократическата партия и да се причисли към президентския избор.

Роув, който е бил някогашен заместник-началник на кабинета н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР