Висок ръст, големи гърди, слабо телосложение и мъжки черти на

...
Висок ръст, големи гърди, слабо телосложение и мъжки черти на
Коментари Харесай

ДЪНО! Джендър с цици лъсна на корицата на световноизветсно модно списание!

Висок растеж, огромни гърди, едва телосложение и мъжки черти на тялото. Това е невероятен човек - биджендърния модел Рейн Дав, която наподобява органично както в женско, по този начин и в мъжко амплоа. Дав се е родила момиче, само че е съумяла да смени много мъжки специалности - от пожарникар до горски, преди да открие себе си в стилния бизнес. Рейн чудесно демонстрира облеклата и на двата пола. А кариерата на модел момичето почнало, откакто инцидентно отишло на кастинг за показ на сбирка мъжко долно долни дрехи на Calvin Klein.

"Когато съм в облика на жена, облеклата, които обличам, са женски. При това замисълът на производителя тук не играе роля. Когато съм в облика на мъж, нещата стават мъжки, незабавно щом допрян тялото ми. Сами решаваме какво да съм аз ", изяснява позицията си моделката.

В инстаграм Рейн постоянно разгласява и колажи, на които тя е в женски и мъжки облици. Също споделя своите възгледи по отношение на това, какъв брой доста се разграничават условията и отношението на обществото към другите полове.

Рейн се е снимала за Cosmopolitan, Vogue и Elle. През февруари тази година тя стана лице на английското ЛГБТ-издание "Дива ". Момичето се стреми да промени разпоредбите на играта в стилната промишленост и приканва обществото да насърчава джендърното многообразие.

Очевидно е, че тази липса на подобие с останалите е огромно тестване за Дав. Момичето е израснало във плантация в дълбоката американска провинция, само че родителите ѝ в никакъв случай не са ѝ налагали своите показа за пола, за разлика от учители и съученици.

Известно време момичето е работило като пожарникар с мъжки псевдоним. Според нея, мъжкият облик е имал необикновено разрушаващи дейности, тъй като мъжете постоянно би трябвало да внимават по какъв начин се държат, какво приказват и да съблюдават избран звук. При това дамата Рейн си намирала работа много по-трудно. От друга страна обаче, в облика на мъж, в тъмните дребни улички никой не се е опитвал да я закача, а на работата пък тя получава много повече почитание.

"Израснала съм във Вермонт. Там постоянно се гавриха с мен. В огромните градове пък хората се ужасяваха, когато изглеждах като селско момиче с тиня под ноктите и раздърпани облекла. Достигнах до извода, че няма такова разбиране "като идеалната жена ". Това зависи от мястото и човек не би трябвало да се тормози ", изяснява Дав.

"Толкова доста желаеме да сме разнообразни от другите, само че забравяме, че за задачата е единствено належащо да бъдем сами себе си. Не сте длъжни да се преценявате с пола, тъй като това е следващият фиктивен от хората обществен механизъм ", споделя още тя.


Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР