“Виши е сред най-добрите дермокозметични марки. Козметиката ѝ е насочена

...
“Виши е сред най-добрите дермокозметични марки. Козметиката ѝ е насочена
Коментари Харесай

Как да изберете най-подходящите продукти от козметика Vichy

“Виши ” е измежду най-хубавите дермокозметични марки. Козметиката ѝ е ориентирана към другите видове кожа и към разрешаване на съответни проблеми, като закъснение на стареенето, изглаждане на фините линии и отсрочване на появяването на бръчки. 
Какво би трябвало да знаете за марката Vichy?  се отличава освен със спецификата на формулите си, само че и с отношението си към потребителите и към природата: вулканичната минерална вода “Виши ” извира от 4000 м дълбочина. Тя е в основата на марковата козметика и със своите 15 мощни минерала работи за усмиряване, подсилване и хидратация на кожата, за стабилизиране на кожната бариера; сътрудничеството с кожни лекари и фармацевти, строгият дерматологичен надзор и десетките разнообразни способи за тестване обезпечават надеждността, резултатността и сигурността на формулите на Vichy. Те са новаторски, хипоалергенни, дерматологично тествани и клинично доказани; всеки артикул на “Виши ” е изпитван по този начин, че да е подобаващ за всеки вид кожа, даже най-чувствителната, като освен това резервира своята ефикасност; фабриката Vichy съблюдава стандарти, близки до фармацевтичните, и следва практики, незамърсяващи околната среда. Как да изберете подобаваща козметика съгласно вида кожа? Прочетете още
Основното, когато избирате козметични артикули, е да знаете отговора на три въпроса: Какъв е видът на кожата ви и има ли тя съответни проблеми? Какви съставки са подобаващи за нея? Какви съставки не трябва да употребявате? Ако не знаете отговора на първия въпрос, посетете кожен лекар. Ние ще ви помогнем за втория и третия, поглеждайки в продуктите на Vichy. 
За мазна и проблемна 
Необходима ви е козметика за надзор върху производството на себум и за навлажняване. Такива са хидрокси киселините (гликолова, салицилова) за ексфолиране и надълбоко разчистване, бензоил пероксид и хиаулуронова киселина, сяра, ниацинамид. “Виши ” биха добавили и глина за матиране. 
За суха 
Сред най-подходящите са растителните масла и млечната киселина - за леко ексфолиране. С λ-карагенаните на Vichy ще си осигурите надълбоко хидратиране, изгладени фини линии, лъчезарен и пресен загар на сухото, повехнало и изтощено лице. 
Чувствителна 
Сред най-хубавата козметика за вашето лице е тази, която съдържа алое вера, лайка, зелен чай, овесени ядки, масло от ший. “Виши ” ще ви предложи също рамноза, кофеин и есцин за към очите. Не забравяйте нуждата от слънцезащита. 
Нормална 
Тя е най-лесна за обгрижване, тъй като е без особени проблеми. Главната ви грижа е да я поддържате подхранена и овлажнена, предпазена от слънцето. Ако клони към суха, термалната минерална вода Vichy ще ѝ е повече от потребна. 

Препоръчителни съставки за всеки вид са глицеринът, серамидите и хиалуроновата киселина, витамин С и Е, ретинол и ниацинамид, (ниацин, В3), пептиди, аминокиселини и протеини, растителни екстракти и благосъстоянието от минерали в минерална вода “Виши ”. 

Независимо от вида на кожата ви и възрастта избягвайте ароматите, сулфатите, парабените, формалдехида, веществата, които го освобождават и т. н. 

Когато избирате козметика за себе си, даже тя да е “Виши ”, не е задоволително нужното ви вещество да участва в листата. Много значимо е да е някъде до 5 място. Общо взето първите пет съставляват към 80% от тежестта на продукта. В този смисъл, в случай че измежду тях е и несъответствуваща за вас съставна част, не купувайте! 
Защо е толкоз значимо да употребявате верните артикули? 
Козметиката, включително и тази на “Виши ”, се създава главно за видове кожа и съществуващи проблеми. Съставките са съобразени с съответните потребности на целевата публика. Затова за суха нормално формулите са с богата текстура и включват масла. Ако третирате с тях мазната и склонна към акне, която не се нуждае от сходни съставки, предстоящ резултат са запушените пори, раздразненията и пъпките. 

Козметика Vichy предлага и формули, създадени за всеки вид кожа, които облекчават доста избора на подобаващите за вас артикули. Можете да ги откриете в интернет. Поръчайте ги в онлайн аптека, в случай че ви е нужна надеждна консултация. Ще се възползвате също от преференциални цени и срочна доставка на определените артикули на “Виши ” на мечтан от вас адрес.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР