Вишал Гарг, изпълнителен директор на компанията за ипотеки Better.com, уволни

...
Вишал Гарг, изпълнителен директор на компанията за ипотеки Better.com, уволни
Коментари Харесай

Шеф уволни над 900 служители по Zoom

Вишал Гарг, изпълнителен шеф на компанията за ипотеки Better.com, уволни над 900 души, което педставлява към 9% от личния състав на компанията, посредством онлайн диалог по Zoom.

„ Ако сте в това позвъняване, вие сте част от злощастната група, която е уволнена ”, споделя Гарг по време на диалога, сочи запис на известието, забелязан от CNN. “Назначението ви тук се приключва мигновено ”, прибавя той.

По думите му, чиновниците на американската компания могат да чакат имейл от отдел човешки запаси, посредством който да се уточнят компенсациите.

„ Това, че би трябвало да правим съкращения е неприятно, изключително по това време на годината ”, разяснява в изказване основният финансов диретор Кевин Райян, акцентирайки, че развиването на пазара на жилища предизвика сходни дейности от страна на компанията.

Изпълнителният шеф Вишал Гарг цитира пазарна успеваемост, показване и работливост като аргументите за всеобщите уволнения.

Изданието Fortune показва, че Гарг е обвинил чиновници, че „ крадат ” от сътрудниците си и клиентите с това, че не са продуктивни и работят единствено по 2 часа дневно.
86 млн. $ обезщетение заплаща Zoom в седебен спор против консуматори в Съединени американски щати
Фирмата за видеоконференции Zoom се съгласи да заплати 86 000 000 $, с цел да уреди правосъден спор за нарушаване на неприкосновеността на...

„ За повторно в моята кариера върша това и не желая да го върша. Последният път, когато го направих, плаках. ”, споделя Гарг по време на видео диалога, които е къс и без особени страсти.

Компанията за ипотечни заеми, която е подкрепена от колоса Softbank, разгласи през месец май, е ще става обществена посредством SPAC договорка (чрез обединение с обществена компания, а не посредством непосредствено листване на борсата, бел. ред.) През предходната седмица Better.com получи 750 млн. $ в брой като част от договорката.

Вишал Гарг и преди е ставал център на вниманието заради практиките си. За това свидетелства имейл до личния състав, оповестен от Forbes.

“Вие сте прекомерно мудни. Вие сте група делфини... по този начин, че спрете. Спрете. Спрете незабавно, Излагате ме. ”, написа той.

Още от МЕЖДУНАРОДНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР