Visa стартира програма за незаменяеми токени (NFT), предназначена за дигиталните

...
Visa стартира програма за незаменяеми токени (NFT), предназначена за дигиталните
Коментари Харесай

Visa стартира NFT програма за дигитални артисти

Visa започва стратегия за незаменяеми токени (NFT), предопределена за цифровите художници и актьори, оповестява електронното издание Finextra.

От картовия колос означават, че има към 50 милиона художници, музиканти, дизайнери, режисьори и други основатели на цифрово наличие, които образуват промишленост с оборот от 100 милиарда $.

Новата едногодишна стратегия Visa Creator дава обещание да помогне на артистите, които желаят да включат NFT в своя бизнес модел. Участниците в програмата ще получат механически и продуктови препоръки от крипто специалистите на Visa, контакти с други техни сътрудници, клиенти и сътрудници на Visa, както и специфична стипендия.

Миналата година компанията заплати 150 000 $ за незаменяемия токен CryptoPunk, а в този момент изследва по какъв начин може да се включи в бързоразвиващия се бранш на NFT преводите.

„ NFT имат капацитет да се трансфорат в мощен ускорител за стопанската система на основателите на наличие. Ние учим екосистемата на NFT и нейното евентуално влияние върху бъдещето на търговията и обществените медии ", разяснява ръководителят на NFT поделението на Visa Къй Шефилд.

По думите му програмата Visa Creator има за цел да помогне точно на новите дребни и микробизнеси да се възползват от новите принадлежности за цифрова търговия.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР