Visa откри първото си иновационно студио в Тел Авив, което

...
Visa откри първото си иновационно студио в Тел Авив, което
Коментари Харесай

Visa откри иновационен център в Тел Авив


Visa откри първото си иновационно студио в Тел Авив, което ще действа като споделено креативно пространство. В него експертите от компанията и водещи израелски финтех компании ще търсят реформаторски решения за разплащания.

„ Израел се трансформира в дом на процъфтяваща общественост от финансово-технологични компании. Иновационното студио на Visa ще извършва неповторима роля, свързвайки се с изключителната финтех екосистема на страната като портал към хилядите клиенти и търговски сътрудници на Visa по света, които търсят решения на провокациите пред себе си или нови способи да се отличат измежду съперниците си. Студиото ще разреши на Visa, нейните банки клиенти и бизнес сътрудниците й да изследват технологии, които имат капацитета да образуват бъдещето на разплащанията, “ сподели Шахар Фрийдман, изпълняващ длъжността управител на Visa в Израел и шеф на иновационното студио в Тел Авив.

Откриването на студиото е основен миг от капиталовата активност на Visa в Израел и доказателство за желанията на компанията да си партнира с динамичната екосистема от стартъпи в страната. Центърът е ситуиран в офиса на Visa, в сърцето на банковата и финтех зона в града.

Това е най-новото попълнение в световната мрежа от иновационни центрове на Visa, построени в горещи световни софтуерни точки като Берлин, Дубай, Лондон, Маями, Ню Йорк, Сан Франциско, Сао Паулу, Сингапур и Стокхолм.

„ Във Visa търсим цифрови решения на съществуващи проблеми и провокации, като работим в партньорство с нашите клиенти и софтуерни сътрудници. Това е съществена отличителна линия на метода ни към нововъведенията. Иновационните центрове се радват на огромен триумф по целия свят. Щастливи сме да открием студиото в Тел Авив и да се потопим в тази извънредно витална общественост от софтуерни специалисти,” сподели Бил Гайда, старши вицепрезидент „ Иновации и стратегически партньорства " във Visa.

Във фокуса на активността на студиото в Тел Авив през 2018 година ще бъде създаването на:

- Банкови услуги с отворен достъп: приложно-програмен интерфейс, цифрова идентификация, достъп и надзор на потребителски сметки

- Търговия на дребно: последващо потомство разплащания, платформи за преданост, мобилно и онлайн разплащане, виртуална действителност

- Транспорт: услуги в областта на превоза, разплащане в транспортното средство, нови форми на разплащания в публичния превоз, самолетите, зоните за паркиране, както и при придвижване по автомагистрали и пътища с заплатен достъп

- Идентификация: технологии за биометрична идентификация, попречване на измами, идентификация на потребителите, идентификация на потребителите и устройствата

Visa си сътрудничи и с определен кръг от стартъпи в начален стадий на развиване, като им дава опция да работят в самия център за нововъведения. По този метод компанията ще следи от близко развиването на плановете и ще прави оценка по-добре приноса на стартъпите на всеки стадий от процеса. Студиото за нововъведения ще показва също и разплащания от бъдещето, създадени от Visa и сътрудниците й.

Visa Inc. е международен водач в цифровите разплащания. Нашата задача е да свързваме света посредством най новаторската, надеждна и сигурна мрежа за разплащания, като сътворяваме опция потребителите, бизнеса и стопанските системи да процъфтяват. Нашата съвременна световна мрежа за обработка на данни, VisaNet, подсигурява сигурни и надеждни разплащания в целия свят и може да обработва над 65 000 известия за преводи в секунда. Иновациите, които са непрекъснато във фокуса на компанията, са катализатор за бързия напредък на свързаната търговия през всяко едно устройство и са движещата мощ за постигането на фантазията за безкешово бъдеще за всеки, на всички места. В интервала на преход от аналогов към цифров свят Visa посвещава своята марка, артикули, хора, мрежа и обсег на преобразяването на бъдещето на търговията.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР