Visa обяви, че присъединява 14 нови технологични компании от 10

...
Visa обяви, че присъединява 14 нови технологични компании от 10
Коментари Харесай

Глобалната мрежа от партньори на Visa за безконтактни разплащания в публичния транспорт се разширява


Visa разгласи, че причислява 14 нови софтуерни компании от 10 страни към програмата Visa Ready for Transit. Инициативата работи с компании, чиито софтуерни решения форсират безпроблемно пътуването с безконтактни заплащания като промотират този тип разплащане в публичния превоз в международен мащаб. Програмата Visa Ready for Transit бе оповестена за първи път през ноември 2017 година с първичните сътрудници Vix и Worldline.

Сертификатът Visa Ready дефинира стандарт за висококачествени подготвени за стартиране в приложимост решения, които разрешават на транспортните компании да внедрят удобството и сигурността на безконтактните разплащания за пътуващите в целия свят.

„ Виждаме засилен интерес от страна на компании от сферата на превоза на разнообразни точки в света да научат по какъв начин посредством нововъведения в разплащанията могат да подобрят прекарването на своите клиентите. От началото на Visa Ready for Transit до момента, към този момент приветстваме 16 софтуерни сътрудници от международна класа в програмата – от дребни софтуерни компании до мултинационални организации. Всеки от тези сътрудници е насърчаван да уголемява на преимуществата на технологията за цифрови разплащания на Visa в транспортните компании по целия свят, " споделя Джейсън Блехърст, старши вицепрезидент „ Иновации и стратегически партньорства “ на Visa.

Visa Ready for Transit е част от цялостната стратегия Visa Ready, която форсира приемането на нови технологии, като оказва помощ на платформи на трети страни да доближават бързо до световното въвеждане в приложимост на цифрови разплащания. Програмата разрешава на разработчиците да подсигуряват, че тяхното решение дава отговор на стандартите и спецификациите за сигурност на Visa в редица решения – от превоза до биометричните данни и интернета на нещата. Технологичните компании, които биха желали да станат Visa Ready, могат да записват своя интерес на https://visaready.visa.com/.

Visa Inc. е международен водач в цифровите разплащания. Нашата задача е да свързваме света посредством най новаторската, надеждна и сигурна мрежа за разплащания, като сътворяваме опция потребителите, бизнеса и стопанските системи да процъфтяват. Нашата съвременна световна мрежа за обработка на данни, VisaNet, подсигурява сигурни и надеждни разплащания в целия свят и може да обработва над 65 000 известия за преводи в секунда. Иновациите, които са непрекъснато във фокуса на компанията, са катализатор за бързия напредък на свързаната търговия през всяко едно устройство и са движещата мощ за постигането на фантазията за безкешово бъдеще за всеки, на всички места. В интервала на преход от аналогов към цифров свят Visa посвещава своята марка, артикули, хора, мрежа и обсег на преобразяването на бъдещето на търговията.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР