Вирусите ще бъдат сериозно предизвикателство за човечеството занапред. Много бързо

...
Вирусите ще бъдат сериозно предизвикателство за човечеството занапред. Много бързо
Коментари Харесай

Наш академик се върна от Ухан и...

Вирусите ще бъдат съществено предизвикателство за човечеството отсега нататък. Много бързо и всеобщо се популяризират и нещата са трагични.

Лекарства евентуално ще се намерят, сходно на множеството вируси, които към този момент съществуват. Това сподели Академик Богдан Петрунов, един от водещите експерти в региона на имунологията и алергологията в България по Канал 3.

„ Политиката и ограниченията на Министерство на здравеопазването и щаба в България, изцяло дават отговор на международните условия и тези на СЗО “, добави той.

„ Бях осем дни в Ухан и би трябвало да кажа, че животинският пазар е нещо поразително. Там може да се купи от слон до всевъзможни животни, прилепи, змии, инсекти.

При огромна част от тези животни би могло да се получи въпросния скок до ковид. Това е натурален развой, той е съществувал дови в предишното. Дълбоко нямам доверие в конспирациите, че заболяването е изпусната от лабораторията. Както всички вируси мутират, по този начин и този е мутирал “, изясни акад. Петрунов.

„ Както към този момент споделих, това е един натурален развой на този вирус и би трябвало да създадем всичко допустимо за намаляването на разпространяването му. Мерките би трябвало да бъдат доста съществени, това не е проблем на един човек или едно общество. “, добави той.

„ Изготвянето на ваксина и изпитването й изисква не по малко от две години.

Има един факт, който изумява учените, следени са 9 бременни дами, които имат ковид. Оказва се, че при всяка една от тях, околоплодните води и пъпната шнур не са инфектирани “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР