Вирусът причинител на пандемията се е прехвърлил върху хората преди

...
Вирусът причинител на пандемията се е прехвърлил върху хората преди
Коментари Харесай

Ще разгадае ли СЗО тайната около произхода на новия коронавирус?

Вирусът извършител на пандемията се е трансферирал върху хората преди повече от година, само че по какъв начин? Подложени на мощен напън от Пекин и Вашингтон, специалистите на Световната здравна организация (СЗО) ще показват в отчета си единствено първични разкрития.

Плод на съдействие сред експерти, упълномощени от СЗО, и китайски специалисти, документът с техните изводи се чака с неспокойствие - евентуално в средата на седмицата.

Получили от китайските управляващи позволение да проверяват въпроса на терен чак една година след началото на епидемията, интернационалните специалисти се върнаха оттова преди повече от месец и напрежението към този момент се усеща. Доколкото желанието да се разгласява в края на февруари прелиминарен отчет бе изоставено без съответно пояснение от СЗО.

В очакване на окончателния отчет американски и китайски дипломати зачестиха с изказванията - едните настояха за повече " бистрота ", другите уверяваха, че специалистите на СЗО са съумели да си свършат работата с помощта на " научното подпомагане " от страна на Пекин

Дали обаче ще научим в миналото истината за произхода на вируса, умъртвил над 2,6 милиона души, откогато бе открит за първи път в края на декември 2019 година в Ухан - мегаполис с 11 милиона поданици в Централен Китай?
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР