Вирусът на властта е в Министерски съвет и в резиденция

...
Вирусът на властта е в Министерски съвет и в резиденция
Коментари Харесай

Отровното трио организира протестно автошествие под наслов "Да махнем "вируса" от властта"

Вирусът на властта е в Министерски съвет и в резиденция " Бояна ". Ще минем по пътя на властта, по който се движи вирусът, който е заразява цялата страна към този момент 11 години. Искаме оставка и няма да мръднем от това искане. Маршрутът е алегоричен и пребиваването на тези хора във властта също би трябвало да остане алегорично. Всички да запомнят най-мрачните години на България. Тези хора би трябвало да си дадат сметка, че протичащото се в страната и филантропичната рецесия е най-краткият облик на тяхната власт - безпорядък, безхаберие и гибел. Това сподели член на " Отровното трио " пиар специалистът Арман Бабикян пред БТВ преди автошествието, което са организирали.

Протестното автошествие ще е под наслов " Да махнем " вируса " от властта " от Министерски съвет до резиденция „ Бояна “,  оповестиха от „ Отровното трио “, които стоят зад организацията.

В страницата си във фейсбук те припомнят: „ Не забравяйте! Днес, в 16:30 стартираме протестно автошествие от Министерски съвет до резиденция " Бояна " с 20 км/час. Сборен пункт: паркинга пред Българска народна банка. Носете флагове.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР