Виртуозният цигулар Дейвид Гарет, най-успешният кросоувър изпълнител в света, включи

...
Виртуозният цигулар Дейвид Гарет, най-успешният кросоувър изпълнител в света, включи
Коментари Харесай

Дейвид Гарет пристига в София с новото си световно турне Unlimited - Live

Виртуозният цигулар Дейвид Гарет, най-успешният кросоувър реализатор в света, включи София в международното си юбилейно турне " Unlimited - Live " 2020! Той ще изнесе запаметяващ се концерт на 25 октомври 2020 в зала " Арена Армеец ".
Понастоящем продукцията се радва на свръхестествен триумф из целия свят - от Германия, през Полша и Италия, до Турция и Израел. Ексклузивната вест потвърдиха уредниците на събитието и мениджъри на Гарет RTK Roland Temme - Германия и компанията-съорганизатор за България Прагма Ентъртеймънт.
С помощта на най-новите технологии, които смесват тон и визуалност, " Unlimited - Live " показва един свръхестествен и невъобразим до този миг театър, в който публиката се потапя в в действителност неизпитвано, съвсем кинематографично-музикално прекарване. Цигуларят-рокзвезда стопира дъха на феновете си с един необикновен микс от нови композиции, unplugged аранжименти и неповторими непредставяни версии на най-големите си шлагери! Новото му шоу, по едно и също време наелектризиращо ситуацията до степен на екзалтираност, само че и доста персонално и интимно, към този момент си завоюва над 200 000 фена в международен мащаб към сегашния миг на обиколката, стартирала единствено преди месеци и към този момент минала през Европа и Азия като буря.

Името на турнето " Unlimited " ( " Безгранично " ) въобще не е инцидентно - Дейвид Гарет в никакъв случай не е допускал да бъде лимитиран в избрани музикални рамки и точно пристрастеността му към експериментаторство и музикалната креативност раждат едно феноменално шоу, събрало в себе си необятна гама от музикални стилове, подплатена от невиждани визуализации.
Музикалният талант съумява освен да притегли напълно нова аудитория, която се любува както на кросовър течението, по този начин и на класическата музика - той е и иноватор-инструменталист, ползващ цигулката с изключение на като типичен, по този начин и като инструмент, с който се прави рок музика.
Неговите опияняващи тълкования като " Purple Rain " или " Smells Like Teen Spirit ", спиращите дъха с хубостта си версии на класики като " Nothing Else Matters " или " November Rain " и новата му поредност на международни поп и рок шлагери като " Viva la vida " или " Hey Jude ", дружно с аранжиментите му на обичайните типичен съкровища, измежду които " Пета симфония " на Бетовен или " Лунна светлина " на Дебюси, към този момент си завоюваха милиони почитатели по целия свят.
Билетите за " Unlimited Live " 2020 на Дейвид Гарет в София на 25 октомври 2020 година могат да бъдат закупени от на следващия ден, 05. 12. 2019 (четвъртък), 10:00 часа, от Eventim България онлайн, както и в мрежата на Eventim в цялата страна на цени от 65 лв., 75 лв., 85 лв., 105 лв., 125 лв., 165 лв. и ВИП 185 лв..

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР