Виртуалната валута е разработка на ЦРУ, твърди бизнес даматаБиткойн е

...
Виртуалната валута е разработка на ЦРУ, твърди бизнес даматаБиткойн е
Коментари Харесай

Наталия Касперски: Биткойн е „Долар 2.0”

Виртуалната валута е разработка на Централно разузнавателно управление на САЩ, твърди бизнес дамата

„ Биткойн е приватизиран, както интернет, GPS и TOR. Фактически, това е Долар 2.0 ”, споделя Наталия Касперски (снимка: НСН)

Скандален коментар за виртуалната валута биткойн направи един от създателите на съветската компания за сигурност Лаборатория Касперски. Според Наталия Касперски, сега основен изпълнителен шеф на InfoWatch, биткойн е разработка на американското Централно разузнавателно управление на САЩ.

На конференция тази седмица, за която оповестяват съветски медии, Наталия Касперски съобщи: „ Биткойн е разработка на американските служби за бързо финансиране на разузнаването на Съединени американски щати, Англия и Канада в други страни ”.
още по тематиката
По нейните думи, биткойн е приватизиран, както интернет, GPS и TOR. „ Фактически, това е Долар 2.0. Контролът върху курса на валутата се намира в ръцете на притежателите на тържищата ”, споделя Касперски.

Тази седмица курсът на биткой падна до 10 000 $, само че по-късно криптовалутата възвърне позиции и сега се търгува за близо 12 500 $. Според някои анализатори, още през актуалната година цената на един биткойн ще доближи 100 000 $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР