Виртуалната рок група "Горилаз" ще бъде готова с шестия си

...
Виртуалната рок група "Горилаз" ще бъде готова с шестия си
Коментари Харесай

"Горилаз" с нов албум през 2018


Виртуалната рок група "Горилаз" ще бъде подготвена с шестия си студиен албум през 2018 година, броени месеци, откакто пусна на пазара петия си Humanz. Това разгласи в сряда Джейми Хюлет, който основава плана дружно с фронтмена на Blur Деймън Албърн през 2001 година.

"Работим върху нов албум на "Горилаз", който ще пуснем идната година. Обикновено си вземаме по една заслужена, петгодишна отмора сред всеки албум, само че този път си казахме: "Абе, знаеш ли какво? Нека напряко продължим, тъй като имаме хрумвания, що се касае за още няколко албума" и взехме решение напряко да се впуснем в това начинание. Ще продължим по този начин цялата последваща година и най-вероятно по-следващата също", увери Хюлет почитателите си в изявление за немския издател на книги "Ташен".

Пред издателството Хюлет, който е и създател на комикси издаде, че има концепция освен за музикалното звучене на новия музикален план, само че и за иновационен дизайн на обложката.

"Смятам да въведа нов образен жанр за идващия албум, тъй че даже и единствено това ме кара да се вълнувам", призна още Хюлет. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР