Виртуален семинар, организиран от група педагози от Ню Йорк за

...
Виртуален семинар, организиран от група педагози от Ню Йорк за
Коментари Харесай

Семинарът в Ню Йорк за обучение на деца за „геноцида в Газа“ е антисемитски и „всяващ разногласия“: конгресменът Ричи Торес

Виртуален семинар, проведен от група педагози от Ню Йорк за шерване на запаси за това по какъв начин да преподават на учениците за „ Израелската окупация “ и „ продължаващият геноцид в Газа “ се подлагат на критика от законодатели и бранители като антисемитски и „ всяващи разделяне “.

Репутаторът от Бронкс Ричи Торес (D-NY) изкорми градския отдел по образованието, откакто научи за съботния онлайн – който беше разпространяван от най-малко един шеф на държавно учебно заведение – заявявайки, че „ цели да прокара антиционистка агитация и непозволено да инжектира различия политика ” в класните стаи на Big Apple.

„ Трябва да се намесите и да спрете това събитие, преди да е станало прекомерно късно “, написа Торес на ректора на учебните заведения Дейвид Банкс в петъчно писмо, получено от The Post.

DOE „ не извършва отговорностите си към идващото потомство “, като разрешава събитието да премине и да бъде рекламирано от шефа на Академията за виртуални иноватори Тери Грей, който изпрати имейл, който даде тла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР