Виртуален асистент обслужва клиентите на къщата за гости “Макак B&B”

...
Виртуален асистент обслужва клиентите на къщата за гости “Макак B&B”
Коментари Харесай

Къща за гости използва чатбот за комуникация с клиенти


Виртуален помощник обслужва клиентите на къщата за посетители “Макак B&B” във великотърновското село Леденик. Чатботът Мак дава отговор във Facebook страницата на къщата на въпросите на клиенти вместо стопаните Росица и Петър Бойчеви, към този момент единствено на аглийски език.

Чатботът е софтуерно решение, което дава отговор автоматизирано на най-често задаваните въпроси от клиенти посредством текст, видео, фотоси, линкове и други детайли, изясняват разработчиците от компания „ Умни Солюшънс “. От там допълват, че притежателите на къщата за говти са изпреварали софтуерно 4 и 5-звездни хотели в страната.

 Къща за посетители употребява чатбот за връзка с клиенти

Автоматизираната връзка икономисва часове работа на личния състав в хотела и понижава разноските по връзките с клиентите, а също по този начин дава нови благоприятни условия за маркетинг и продажби. Според разработчиците елементарен Q&A бот може да даде информация за хотелските услуги и за региона и развлеченията към хотела толкоз елементарно и налично, колкото писането на СМС на другар или родственик.

„ Умни Солюшънс “ е един от 7те стартъпа, които финишират в сряда, 28.02, в българската стратегия на стартъп инкубатора Founder Institute от Силициевата Долина.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР