Viridian EV, британски разработчик, производител и дистрибутор на оборудване за

...
Viridian EV, британски разработчик, производител и дистрибутор на оборудване за
Коментари Харесай

Британската Viridian EV търси партньорство с български компании

Viridian EV, английски разработчик, производител и дистрибутор на съоръжение за доставка на електрически транспортни средства (EV), работи за определяне на партньорства с български компании през тази година. Целта е нахлуване в обещаващия, само че към момента недоразвит български пазар на EV, сподели комерсиалният шеф Джеймс Глоувър пред SeeNews.

Стремежът на Viridian е да си партнира с българския бизнес в проектирането на хардуер, като контролери за инфраструктура за зареждане на електрически автомобили, и към този момент работи върху пилотен план след среща с локални компании тази седмица.

Фирмата за дизайн и произвеждане на електроника в Обединеното кралство Cursey Technology е движещият инженерен и индустриален бизнес зад дъщерната компания Viridian EV, с артикули, предопределени както за дребни, по този начин и за огромни клиенти, производители на автентично съоръжение (OEM) и крайни консуматори. Въпреки че Viridian EV няма да се стреми да сътвори своя лична индустриална линия в България, компанията ще работи с локален сътрудник за планиране и създаване на хардуер за точката за зареждане, който по-късно може да бъде персонализиран от локалния сътрудник, споделя Глоувър.

Ние се стремим да дадем опция на производителите на автентично съоръжение да построяват и продават точки за зареждане в България, като използваме нашата технология и експертен опит, с цел да улесним тези евентуални партньорски компании, осигурявайки по-бърз път към пазара с изпитани и тествани контролери “, сподели акаунт мениджърът на Viridian EV Рос Беърман.

Този метод е потвърден път към пазара в няколко други европейски страни и ще бъде основен детайл за улеснение на всеобщото приемане на електрически автомобили, като направи инфраструктурата за зареждане по-достъпна и в България.

Според Глоувър, защото огромните световни съперници към момента не са открити на локално равнище, положението „ на зелено “ при зареждането на EV в България се възприема като огромно преимущество за нахлуване на пазара. Viridian EV към този момент има съществуващи взаимоотношения с Weid-Bul, български снабдител на гама от електрически съставни елементи и материали за системи за автоматизация. Българският разработчик на програмен продукт за зареждане на електрически автомобили Ampeco също може да бъде натурален сътрудник по пътя, добави той.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР