Virgin Media току-що обяви старта на лъскава нова услуга, която

...
Virgin Media току-що обяви старта на лъскава нова услуга, която
Коментари Харесай

BT и Sky не могат да се мерят с широколентовия ъпгрейд на Virgin Media - просто не гледайте цената

Virgin Media преди малко разгласи старта на лъскава нова услуга, която предлага на домовете неуместно бързо евакуиране. Надграждането, наречено Gig2, ще разреши на клиентите на Virgin да изтеглят файлове и филми със скорост от 2Gbps - това е над 20 пъти по-бързо от междинното за Обединеното кралство и доста по-бързо, в сравнение с Sky и BT могат да предложат сега. Освен това е двойно по-висока от най-хубавата Gig1 скорост, предлагана преди от Virgin.

С технологията 2Gbps във вашия дом можете да изтеглите 4K филм на тв приемника си за под 20 секунди – същият филм лишава към 10 минути, като употребявате главно Връзка. Геймърите също по този начин ще открият, че изтеглянето на топ заглавия като Call of Duty е елементарно, защото тези големи файлове от 240 GB лишават единствено 16 минути за инсталиране, вместо 7 часа допиране с пръст посредством по-бавни скорости от 70 Mbps.

Освен по-бърз достъп до интернет, проектът Gig2 включва и нов рутер, наименуван Hub 5x. Този широколентов усилвател включва най-новата техно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР