Випуск на Спортно училище „Васил Левски“ в Пловдив трогна до

...
Випуск на Спортно училище „Васил Левски“ в Пловдив трогна до
Коментари Харесай

Вдъхновено от Родопите! Ученици от Спортното в Пловдив трогнаха до сълзи класната си

Випуск на Спортно учебно заведение „ Васил Левски “ в Пловдив трогна до сълзи класния си началник. Бъдещите зрелостници, които са прекарали значимите 8 години учебен живот дружно с нея, я изненадаха със специфична покана, въодушевена от родопския фолклор.

„ Г-жа Жейна Мицева е нашата единствена класна. Откакто сме 5-ти клас, чак до завършването ни, тя не е сменила класа ни! Винаги е била до нас, подкрепяла ни е и ни е обичала като лични деца “, стимулират решението си учениците.

Възпитаниците от 12А клас споделят, че постоянно са я чувствали като втора майка, по тази причина решили да изпратят учебните им мемоари уместно. Те подготвили всичко до последния подробност, пазейки в загадка от госпожа Мицева какво са ѝ намислили. Така в заветния миг нейните възпитаници се наредили пред основния вход на спортното школо с обтегнат транспарант „ Ще дойдете ли с нас на бала? “.

Класният им началник в този миг била готова от други възпитаници, че ще би трябвало да излезе на учебния двор. Изненадата обаче била подсилена от това, че очите на госпожата по история били завързани, така че да не вижда събралата е навалица.

„ Когато госпожа Мицева излезе на открито, професионални музиканти с каба гайди започнаха да свирят. Бяхме наели и снимачен екип, с цел да запечатаме момента. Класната ни се развълнува толкоз доста и стартира да плаче. Не можехме да я успокоим близо час, само че доста се зарадва “, споделят още учениците пред TrafficNews .

Това е най-малкото, което можем да създадем за тези 8 години взаимни любов и поддръжка, считат още бъдещите зрелостници.

Вижте видео от вълнуващия миг, което дванадесетокласниците споделиха с TrafficNews :

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР