ВИП плюс Медикотехническа лаборатория“ ЕООД е от онези фирми, за

...
ВИП плюс Медикотехническа лаборатория“ ЕООД е от онези фирми, за
Коментари Харесай

„ВИП плюс Медикотехническа лаборатория“ ЕООД дава модерно, бързо и строго индивидуално решение за всеки клиент с протеза

„ ВИП плюс Медикотехническа лаборатория “ ЕООД е от тези компании, за които всеки чука на дърво и си споделя: „ Дано в никакъв случай не ми потрябват техните услуги “, тъй като „ ВИП плюс Медикотехническа лаборатория “ ЕООД е водеща марка в България в изработването на самостоятелни протези за горни и долни крака. Когато обаче се стигне до нуждата да бъде сменен ампутиран крак, тази компания е точният избор и в това са уверени всички нейни клиенти. Не единствено поради качеството на материалите, които се доставят от международните водачите в тази сфера, а и поради специфичното отношение към всеки пациент. Всяка протеза, която се създава във   „ ВИП плюс Медикотехническа лаборатория “ ЕООД е строго самостоятелна и подчинена само на оптималният комфорт на индивида.



Повод за визитата ни там е проведената на 01.06.2018 от „ ВИП плюс Медикотехническа лаборатория “ ЕООД среща на експертите и техните дългогодишни клиенти- някои от тях с протези от 35 години, решили да обсъдят последните новости във все по-напредващите технологии. На срещата – много непринудена, прочувствена и потребна, бяха поканени и хора, които скоро са претърпели шока, че оттук нататък ще водят един друг живот – живот с протеза. 
Ортопедичните техници обясниха, че пациентите на процедура би трябвало на ново да усвоят рефлекси, които се развиват в най-ранната детска възраст. Запазването на равновесие, да не приказваме за първите крачки или придвижвания на изкуствената ръка, са същинско тестване и то доста съществено. Огромна част от компликациите са психически. Не инцидентно в по-напредналите общества работата на психолозите с пациентите стартира още преди самата ампутация. Как е в България? У нас системата е такава, че намесата на психолог просто не е планувана... 



„ Когато за пръв път получих протезата, тя заставам подпряна на стената към седмица, а аз я гледах и си споделях: „ Това няма по какъв начин да е част от мен! “, това изясни един от клиентите на „ ВИП плюс Медикотехническа лаборатория “ ЕООД , който сега е възвърнал дейния си метод на живот. Именно поради положителното познаване на сходни проблеми, екипът на фирмат,а се старае допустимо най-добре да опознае клиентите си и да ги стимулира да реализират още веднъж пълностоен живот. 
На презентацията експертите описаха и обясниха някои изумителни нови софтуерни постижения, които са видели наразлични конгреси: електроника, все по-големи благоприятни условия за придвижване, лекост, експедитивност на направа – всеки един от детайлите е извънредно значим. Все отново обаче галактическото равнище на технологиите не е единствения въпрос. Удобството и комфорта на клиентите не могат да се реализиран без майсторството в ръцете на експертите от „ ВИП плюс Медикотехническа лаборатория “ ЕООД показа техен пациент. Иначе всичко, което е налично в останалият свят, може да бъде приложено и у нас, ни увериха ортопедичните техници. 



Във варненската лаборатория на „ ВИП плюс Медикотехническа лаборатория “ ЕОО Д с особена горделивост ни показаха Иван от Айдемир. Чудесен юноша, който свири на китара, кара колело, учи се да кара, изкачва и слиза баира до учебно заведение, който е към километър, ежедневно... Той призна, че от време на време усеща по какъв начин хората се взират в протезата на крайници му, само че това наподобява не го вълнува изключително. Съучениците и приятелите му го възприемат напълно обикновено и самият той се усеща по същия метод в общуването си с тях. 
Това като цяло е по-различно от стандарта в България, признават от „ ВИП плюс Медикотехническа лаборатория “ ЕООД. У нас козметичната част, покриваща протезите е прекомерно значим детайл и във компанията постоянно имат това в поради. 


Освен протези на крака, „ ВИП плюс Медикотехническа лаборатория “ ЕООД създава и ортезни средства, както и корсети за гръбначни изкривявания. С паника във компанията установяват, че последният вид проблеми зачестяват при българските деца. 
„ ВИП плюс Медикотехническа лаборатория “ ЕООД предлага и самостоятелни стелки, детски ортези за вродени луксации на тазобедрената става, ортопедични обувки, стелки за профилактика на диабетно ходило, спортна ортотика и необятен набор от други ортопедични продукти. Целият подбор от артикули и услуги на компанията както и потребни препоръки към ползващите ги можете да видите на уеб страницата на „ ВИП плюс Медикотехническа лаборатория “ – ЕООД. 
Варненската лаборатория, която се намира в двора на МБАЛ „ Св. Марина “ гр. Варна,  се грижи и за още нещо доста значимо за клиентите си – превоза. Със служебните си коли тя има цяла Източна България.
За облекчение на своите клиенти „ ВИП плюс Медикотехническа лаборатория “ ЕООД има МОБИЛНИ ЕКИПИ - предлагащи услугата взимане на мярка и предаване на здравното произведение в дома на пациента, в болнично или рехабилитационно заведение, в комфортно за него време. Пакетът от услуги включва: диагностика, консултация, оформяне на документи, взимане на мярка и предаване на здравното произведение.


 

* обява
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР