VIP-гост в Раковски! Посланикът на САЩ Херо Мустафа се срещна

...
VIP-гост в Раковски! Посланикът на САЩ Херо Мустафа се срещна
Коментари Харесай

Длед Раковски: Посланик Херо Мустафа идва в Пловдив, движени...

VIP-гост в Раковски! Посланикът на Съединени американски щати Херо Мустафа се срещна с кмета на общината Павел Гуджеров, с Димитър Иванов на община „ Марица “ и със основателя на Тракия икономическа зона инж. Пламен Панчев. Заедно те посетиха просветителния център на ТИЗ, който е уникален и се намира в зона Раковски.

Проектът " Достъп до софтуерно съвременна просветителна среда “ /ДТМОС/ се случи с помощта на финансирането от фондация „ Америка за България “ и това е повода за дипломатическото посещаване. Идеята е най-малко по 60 възпитаници от 11-ти и 12-ти клас на 4-ри професионални гимназии – ОУ " Св. Св. Кирил и Методий " с. Калековец, ПГ по селско стопанство - с. Белозем, Професионална гимназия по машиностроене – гр. Пловдив и ПГ по хранителни технологии и техника – Пловдив, да натрупат на практика опит и познания в съвременна индустриална среда.

Очаква се дипломат Херо Мустафа да посети и Епископската базилика в Пловдив. Районът е отцепен от полиция, а придвижването, в това число и на пешеходци, е затруднено.

Очаквайте детайлности!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР