VIP Brother 2017 вече е история, но най-известната Къща в

...
VIP Brother 2017 вече е история, но най-известната Къща в
Коментари Харесай

Най-търсените звезди се събират в Big Brother: Most Wanted

VIP Brother 2017 към този момент е история, само че най-известната Къща в България няма дълго да остане празна. Още в понеделник, 13 ноември в 20:00 часа, най-търсените ще се съберат под един покрив за един извънреден сезон, оттатък всичко познато досега – Big Brother: Most Wanted.

Най-знаковите участници от VIP Brother и други риалити формати ще заживеят дружно в най-известната Къща в България. Най-епичните звезди ще бъдат сложени на тестванията на Big Brother, а този път той е надъхан за нещо престъпно...

„ Big Brother: Most Wanted е нещо, което не сме правили досега. Особеното при него е, че в Къщата ще влязат участници, които добре познават играта. Те към този момент са я играли, гледали, изследвали, имали са време да изградят тактики и да премислят придвижванията си. Ако кажем, че VIP Brother е конфликт на характери, то Big Brother: Most Wanted е конфликт и на характери, и на тактики. По казаното досега се досещате, че няма по какъв начин любовната тематика да бъде непокътната, тъй като тя просто не се вписва с тези участници. Именно по тази причина залагаме на нещо изцяло ново и друго – престъпна тематика. Очаква ни в действителност извънреден сезон! “ – разкриват загадъчно продуцентите и допълват, че участниците са тези, които дефинират интензитета на връзките в Къщата, а подборът в Big Brother: Most Wanted е праволинеен.

Един от участниците ще бъде фолк артистът Фики Стораро, който ще се раздели за месец с бременната си брачна половинка Гюлджан. За него загатна водещият Ники Кънчев. Той предложи на Сашка Васева да обмисли дует със Стораро-младши, тъй като „ скоро може да го забележим “.

В предаването се готви да влезе и Светлана Василева,която е обвързана с Християн Гущеров – някогашния на певицата Мария, която също взе присъединяване във VIP Brother. В предаването тя го упрекна, че е оставил нея и щерка ѝ – Марая, на улицата.

Другите имена в листата за идното „ Big Brother: Most Wanted 2017 “ са Константин, Мариана Попова и нейният обичан – артистът Веселин Плачков, както и ловецът на бежанци Динко.

Джино Бианкалана също ще се появи още веднъж на екран. Той бе победител във формата през 2015 година

Big Brother потегля по следите на най-търсените звезди от понеделник, 20:00 часа по Нова телевизия
тагове Big Brother: Most Wanted звезди съквартирани
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР