Виолетовите ще изиграят днес първата си контролна среща по време

...
Виолетовите ще изиграят днес първата си контролна среща по време
Коментари Харесай

Етър излиза срещу хегемона на Хърватия

Виолетовите ще изиграят през днешния ден първата си контролна среща по време на лагера в Лара. Техен противник е лидерът в хърватското състезание Динамо (Загреб), който води с задатък от 11 точки в класирането. До момента хърватите завоюваха първите си две контроли в Турция – с 2:1 над Партизани (Тирана) и с 1:0 над Динамо (Дрезден). За етърци това е първи мач от лагера в Анталия.

Двубоят е в „ Регнум” (Белек), където са на подготовка хърватите, и стартира в 17 ч. локално време (16:00 ч. българско време). Той ще бъде излъчен директно с картина от клубната телевизия на „ Динамо “ (Загреб).

Втората инспекция на „ болярите “ е с полския Лех (Познан) на 23 януари /сряда/, в комплекса „ Миракъл” в Лара, където са отседнали етърци. Пропадна разновидността в третия си дуел в Турция етърци да срещнат датския Олборг и на 26 януари ще играят най-вероятно с тим от Русия. Последната контрола е на 30 януари, сряда, против Кемницер (Германия) и ще се играе още веднъж в Лара от 15:30 ч. (14:30 ч. българско време).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР