Виолета все повече губи почва под краката си във финалния

...
Виолета все повече губи почва под краката си във финалния
Коментари Харесай

Виолета не е на себе си! Рълев май й сложи хикса!

Виолета от ден на ден губи почва под краката си във финалния стадий от „ Игри на волята “. Победата на Mартин в снощния епизод остави положителни усещания даже у капитана на " Гладиаторите " Рълев, което по никакъв начин не се понрави на бизнес дамата.

 

Елвиса донесе победа на аленото племе в решителен миг, което провокира почит у фенове и съотборници. Мартин сподели непоклатимост и завоюва борбата. Капитанът на " Гладиаторите " Иван Рълев показа пред Виолета, че харесва държанието и играта на Елвиса. Това явно попари надменната бизнес дама, която сподели, че това в действителност е двуличие и Мартин играе по замърсен метод. Въпреки „ препоръките “ на Виолета, като същински капитан Рълев поговори с Мартин и не скри усещанията си. Той искрено съобщи, че Елвиса е неповторим със способността си да прочита вярно играта. Зъботехникът допусна, че някогашният на Емануела ще е във финалната осмица и дефинира, че това ще е изцяло справедливо. Остава въпросителна по какъв начин ще се развият връзките в този комплициран триъгълник. Мартин още веднъж унищожи Виолета като предопредели смешен край, до който ще бъде добутана и в който тя едвам ще покрие 20% от трасето.

 

На другия полюс са нещата при " Старейшините ", които напълно предстоящо предложиха Виктория Пенелова за борба за оставане в играта. Съперникът й ще стане явен след днешния епизод.

 

Източник: nova.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР