Виолета и Дени изглеждат като амбициозни дами, които не се

...
Виолета и Дени изглеждат като амбициозни дами, които не се
Коментари Харесай

Изпънатата като струна 47-годишна Вили от Игри на волята върти бизнес за 100 млн. долара

Виолета и Дени наподобяват като амбициозни дами, които не се отхвърлят пред нищо, с цел да осъществен щенията си. Майката очевидно има мощен бизнес усет. Тежък бракоразвод предопределя пътя ѝ към Съединени американски щати. Преди 10 години бракът ѝ завършва, като раздялата е съпроводена с безпределно тежки каузи за настойничество.

Животът, или най-малко дистанцията, разделя двете дами по това време. Виолета отпътува за Щатите, а Дени остава в София. Срещат се едвам по няколко пъти в годината, само че съумяват да запазят околните си връзки. Именно щерката съумява да убеди майка си да вземат участие дружно в " Игри на волята ”. Така бизнес дамата за известно време ще остави в непознати ръце ръководството на парцели за над 100 милиона $.

Трите ѝ сполучливи бизнеса също за миг ще бъдат под нечии други грижи. И въпреки да е много необикновено за нашата реалност, най-малко от показаното Виолета има стабилен бизнес нюх и благоприятни условия. Дени, от своя страна, е малко по-скромна в желанията си. В момента тя е формалната половинка на прохождащ в чалга средите артист.

Кристиан Кирилов стана прочут по-скоро с помощта на някогашната си жена – чалгаджийката Джулия. Бракът им завърши и пътищата към нови сътрудници са отворени. Докъде ще се развие връзката сред Дени и артиста, занапред ще забележим.

Източник: lupa.bg
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР