Винсънт Компани каза, че Бърнли ще се нуждае от повече

...
Винсънт Компани каза, че Бърнли ще се нуждае от повече
Коментари Харесай

Винсент Компани говори за представянето на Джеймс Трафорд при равенството на Бърнли срещу Брайтън

Винсънт Компани сподели, че Бърнли ще се нуждае от повече изключителни самостоятелни представяния, с цел да оцелее във Висшата лига, откакто вратарят Джеймс Трафорд сподели великолепно показване в 1- на своя тим 1 тъждество против Брайтън на Amex Stadium.

Гостите поведоха против хода на играта с помощта на брилянтен удар на Уилсън Одобърт, възползвайки се, когато трима играчи на Брайтън се изправиха против него и отприщиха нечовечен удар, който мазета Джеймс Милнър и прелетя над вратаря Барт Вербрюген в горния ъгъл.

На този стадий Трафорд към този момент беше избавил добре от Милнър и Паскал Грос и продължи да отблъсква опитите на домакините да вдигнат мача обратно, надпреварвайки се от задачата си, с цел да пази Саймън Адингра с раздължен блок през второто полувреме.

Бърнли най-сетне бяха пробити, когато Адингра кимна при центриране на отличния Грос минути по-късно, само че Трафорд избави най-хубавото от себе си до последно, като първо сподели изключителни рефлекси, с цел да отблъсне удар с глава на ре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР