Винс Картър и Дуейн Уейд бяха звездите на вечерта по

...
Винс Картър и Дуейн Уейд бяха звездите на вечерта по
Коментари Харесай

Като за финал: Картър и Уейд си припомниха доброто старо време

Винс Картър и Дуейн Уейд бяха звездите на вечерта по време на срещата сред Маями и Атланта. Хийт се поздравиха с триумф против Хоукс, печелейки единствено с точка - 114:113, а това евентуално бе последната среща на терена сред двете митове, които се постараха тя да бъде в действителност запаметяваща се, връщайки се към положителното остаряло време.

Ветераните бяха най-резултатни за тимовете си - 42-годишният Картър наниза 21 точки за “ястребите”, като всички те пристигнаха от зоната за три точки. Винс приключи със 7/11 от тройката за 26 минути, както и 4 битки, 1 асистенция и 1 отнета топка. 37-годишният Уейд от своя страна вкара 23 точки за 31 минути, добавяйки към статистиката си 5 асистенции, 2 битки и 2 чадъра. С двата блокирани изстрела Ди Уейд задмина Майкъл Джордан и към този момент е гардът с най-вече чадъри в историята на НБА.

The legends still got it.

Vince Carter: 21 points (7/11 3PT)

Dwyane Wade: 23 points, 5 assists#OneLastDance pic.twitter.com/D0cMfcvaIb
— Complex Sports (@ComplexSports) March 5, 2019
Джош Ричардсън с 19 точки и Джъстис Уинслоу с 18 играха мощно за домакините от Флорида, до момента в който за гостите от щата Джорджия Кент Бейзмор с 18 точки се понрави с изявите си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР