Виновникът за инцидента край сградата на Конгреса на САЩ редовно

...
Виновникът за инцидента край сградата на Конгреса на САЩ редовно
Коментари Харесай

Нападателят на полицаи край Капитолия е смятал, че се провежда разузнаване срещу него

Виновникът за случая край постройката на Конгреса на Съединени американски щати постоянно е пишел в обществените мрежи, че американските разследващи служби организират интервенции против него . Предполага се, че мъжът може да страда от психологично разстройство, осведоми ТАСС. По непотвърдена информация, 25-годишният Ноа Грийн е разгласил съответни изявления в Instagram, в това число през последните няколко дни. Той е изразявал убеденост, че " американските управляващи го преследват " . Вярвал е, че „ държавното управление на Съединените щати е зложелател номер едно за чернокожите “ .
Според, специфичните служби са се пробвали да го отровят, както и да повлияят на душeвността му . Източници на телевизионния канал CNN настояват, че въпросните записи демонстрират, че Грийн може да е страдал от психологични разстройства. Предполага се, че той поддържа и придвижването " Нация на исляма " със седалище в Чикаго, Илинойс. Организацията е учредена е в Мичиган през 1930 година По-специално представители на придвижването декларират, че са за разпространяването на тази вяра за възстановяване на ситуацията на афроамериканците.
 Терорист ли е бил нападателят във Вашингтон? Терорист ли е бил нападателят във Вашингтон?
Американските управляващи считат, че виновникът за случая край комплекса на Конгреса на Съединени американски щати е жителят на щата Индиана Ноа Грийн, който е...
Редица уважавани правозащитни организации в Съединени американски щати упрекнаха придвижването в предубеждения против белите, расизъм , антисемитизъм и деформиране на наредбите на исляма. Те също по този начин подчертаха, че „ Нацията на исляма “ популяризира екстремистки и сепаратистки хрумвания, пази превъзходството на черните над белите.
Припомняме, че обвиненият удари с кола двама служители на реда в центъра на Вашингтон и по-късно, се е блъснал в ограда. Слязъл от автомобила и с нож в ръка се насочил към чиновниците на реда, пренебрегвайки заповедите им да хвърли оръжията си. Той не извършил нареждането и се наложило да го гръмнат. Двамата служители на реда бяха ранени и приети в болница, единият от които след това умря.
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разпореди знамената, развяващи се над държавни здания в Съединени американски щати и в чужбина да бъдат спуснати, с цел да се означи гибелта на полицейския чиновник Уилям Евънс. „ Докато скърбим за загубата на различен самоуверен служител на реда от Капитолия, аз подредих да се смъкват знамената на Белия дом “, съобщи американският водач в документално изказване. Байдън акцентира, че непрестанно получава информация за случая от своя " консултант по националната сигурност и ще получава нова информация в хода на следствието ".
Американският президент означи, че „ с голяма болежка в сърцето е научил за жестоката офанзива “, довела до гибелта на Евънс, който е служил в полицията на Капитолия в продължение на 18 години. Белият дом разгласява изказване на Байдън, в което се споделя, че знамената на Съединените щати ще се веят на половина до 6-ти април, както и над всички държавни здания и територии - посолства, военни бази и кораби ".
 Тръмп разгласи изключително състояние във Вашингтон Тръмп разгласи изключително състояние във Вашингтон
Американският президент Доналд Тръмп разгласи изключително състояние и изпрати федерална помощ на управляващите във Вашингтон по отношение на старания...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР