Виновник за забавянето и приемането на България в Шенген е

...
Виновник за забавянето и приемането на България в Шенген е
Коментари Харесай

Вебер: Румъния спъва България за влизането й в Шенген

Виновник за забавянето и приемането на България в Шенген е политическата обстановка в Румъния, а София е постигнала огромна прогрес, само че Букурещ има оттегляне в оправянето с корупцията, което пречи и на двете страни да станат част от Шенген, разяснява пред Българска национална телевизия на Манфред Вебер, водач на групата на ЕНП в Екологичен потенциал.

Необходим е прогрес в Румъния, с цел да се одобряват и двете страни в Шенген. Възможно е двете страни да се разделят, само че това значи Шенгенска граница сред тях и би било по-разумно, в случай че двете вървят дружно към Шенген, изясни Вебер.

Според Вебер, проблем на Европа е, че е отдалечена от хората и това би трябвало да се промени, да се върне Европейски Съюз на хората. Който желае да поеме Европейска комисия, да показа стратегии и хората да го изберат.

Европа в този момент стартира полемиката за финансите, а солидарността е най-важна. Трябва да има пари и за селско стопанство и за районни планове, както е и строителството на автомагистрали в България. В България е построена доста инфраструктура, притегля доста чужденци, добави Вебер. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР