виновен за над 100 сексуални престъпления срещу децаОт Associated Press,

...
виновен за над 100 сексуални престъпления срещу децаОт Associated Press,
Коментари Харесай

Бивш британски полицай беше осъден на доживотен затвор с минимален срок от 12 години, след като се призна за злоупотреба с над 200 момичета в Snapchat

виновен за над 100 полови закононарушения против деца

От Associated Press, 25 октомври 2023 година, 7:38 ч. AMSnapchat.

Прокурорите споделят, че Луис Едуардс, на 24 години, е набелязал 210 девойки на възраст сред 10 и 16 години, като се показва за младеж в приложението за телефон. Той ги подтикваше да споделят неприлични облици на себе си, след което заплашваше доста от жертвите си, когато те отхвърлиха, изнудвайки ги да се подчинят от боязън, че ще ги разобличи.

Едуардс, който се причисли към полицията на Южен Уелс през 2021 година, е бил настоящ служител на реда, когато е направил по-голямата част от закононарушенията. Той беше задържан през февруари и от този момент се е признал за отговорен по към 160 обвинявания в полови закононарушения и изнудване на деца.

В един случай прокурорите споделиха, че Едуардс е заплашил да взриви къща на жертва и да простреля родителите й, в случай че тя спре да му изпраща изображения.

Съдия Трейси Лойд-Кларк сподели, че Едуардс е плодороден нарушител, който съставлява висок риск за децата. Тя разказа държанието му като „ грубо и садистично. “

„ Подсъдимият се преструвал на момче на същата възраст. Той се грижил за жертвите си психически, манипулирайки ги, до момента в който той беше придобил надзор “, сподели тя. „ Ясно е, че той освен е получил полово задоволство, само че също по този начин се е наслаждавал на властта, която е имал над младите девойки.

„ Няма подозрение, че е предизвикал обилни щета за репутацията на полицията в Южен Уелс и полицията като цяло “, добави тя.

Едуардс беше уволнен по време на чуване за непозволено държание на полицията по-рано тази година.

Много от жертвите и техните фамилии седяха в препълнената обществена изложба за чуването на присъдата в сряда в Кралския съд в Кардиф, само че Едуардс отхвърли да участва.

Snapchat сподели в изказване, че работи „ по голям брой способи за разкриване и попречване на този вид корист, в това число потребление на най-модерна технология за разкриване. “

„ Имаме спомагателни отбрани за лица под 18 години и неотдавна добавихме ново изскачащо предизвестие за младежи, в случай че с тях се свърже някой, който не познават, “ сподели основаната в Калифорния компания.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР