Винопроизводител загина в Италия, докато се опитваше да спаси колега, който припадна във вана за вино

...
Винопроизводител в Италия е починал, докато се е опитвал да
Коментари Харесай

Винопроизводител в Италия е починал, докато се е опитвал да спаси свой колега, който е припаднал във винен съд, според италианската пожарна.

Властите отговориха на спешното повикване в четвъртък във винарната Ca’di Rajo в Сан Поло ди Пиаве, в град Тревизо в Северна Италия.

Според пожарната мъжът около 40 години се е опитвал да спаси свой колега, който е припаднал от въглероден окис по време на ремонтни дейности.

Двамата мъже работели в резервоар за преработка, който току-що бил изпразнен от виното за бутилиране, когато били обзети от изпарения от процеса на ферментация.

Нито един мъж не е носил дихателни апарати или предпазни колани, според пожарната.

„Съкрушени сме от болка, за нас те са двама братя, двама сина. Мислите ми са към тези двама мъже, които израснаха с нас, и техните семейства“, каза собственикът на винарната Симоне Чекето в изявление, предоставено на CNN.

„Молим се младият мъж, който беше ранен, да се възстанови възможно най-скоро“, продължава изявлението, описвайки инцидента като „огромна трагедия“.

Генералният секретар на местния профсъюз CISL Белуно Тревизо призовава за повече действия за предотвратяване на смъртните случаи на работното място, цитирайки неотдавнашна молба на италианския президент Серджо Матарела за засилване на обучението след вълна от трудови злополуки, включително мъж, който почина, когато върху него паднаха кръгчета сирене по-рано това лято.

„Дори призивът на президента на републиката да ни накара да направим повече за безопасността, да спрем това ежедневно клане на смъртни случаи на работното място, не е достатъчен“, каза Масимилиано Паглини в изявление.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР