Винисиус Жуниор спаси Реал Мадрид от поражение в двубоя срещу

...
Винисиус Жуниор спаси Реал Мадрид от поражение в двубоя срещу
Коментари Харесай

Реал Мадрид се спаси от поражение срещу Реал Сосиедад в 89-ата минута

Винисиус Жуниор избави Реал Мадрид от проваляне в дуела против Реал Сосиедад. Мачът от 25-ия кръг на Примера дивисион приключи при резултат 1:1, като бразилецът донесе точката на своя отбор в 89-ата минута на срещата. Преди това Порту изведе гостите напред.

Първото полувреме бе доста равностойно, като двата отбора сътвориха по няколко рискови положения пред вратата на противника, само че до гол по този начин и не се стигна. В 22-ата минута Реал бе доста покрай попадение, само че ударът на Мариано с глава отблизо разстояние срещна напречната греда.

В 55-ата минута Сосиедад поведе. Начо Монреал центрира чудесно в наказателното поле на " кралете ", където Порту се оказа най-съобразителен и с изстрел от точката за осъществяване на дузпа се разписа за 1:0. Малко по-късно Реал можеше да изравни. Каземиро се оказа на добра позиция в наказателното поле и стреля с глава, само че топката мина на сантиметри около гредата.

Домакините в последна сметка стигнаха до изравнителен гол в 89-ата минута на мача. Лукас Васкес откри Винисиус на добра позиция. Крилото стреля, като след рикошет топката попадна във вратата на Алехандро Ремиро.

След равенството Реал Мадрид събра 53 точки и се намира на трета позиция - на пет от водача Атлетико Мадрид. Сосиедад пък са пети с 42.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР