Вини Джоунс се записа за новото шоу на Гай Ричи

...
Вини Джоунс се записа за новото шоу на Гай Ричи
Коментари Харесай

Вини Джоунс каза „да“ на сериала „Джентълменът“ на Гай Ричи на Netflix след текст от четири думи

Вини Джоунс се записа за новото шоу на Гай Ричи в Netflix, откакто единствено четири думи бяха изпратени на телефона му.

The Gentleman е поредност продължение на едноименния хитов филм от 2019 година Базира се на това по какъв начин две съсловия се сблъскват, когато Еди Хорниман (Тео Джеймс) ненадейно наследява голямото провинциално имение на татко си - единствено с цел да открие, че е част от империя на канабиса и локалните нарушители желаят част от нея.

Вини, който играе Джеф Сийкомб, надзирател на имението, сподели: „ Гай и аз не бяхме работили дружно отдавна и тогава получих инцидентно известие от него единствено с четири думи: „ Имам нещо за теб. “ Очевидно той ще преди малко излезе от среща с Netflix по отношение на The Gentlemen и незабавно щом се появи персонажът на Geoff the Gamekeeper, Гай сподели: „ Това е Вини “.

„ Познавам Гай от 30 години, от времето, когато направихме Lock, Stock and Two Smoking Barrels дружно. За първи път се срещнах с него и Матю Вон, с цел да приказваме за кино лентата в първокласен златен клуб и в край...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР