Вини Джоунс е забелязан с новата си приятелка за първи

...
Вини Джоунс е забелязан с новата си приятелка за първи
Коментари Харесай

Вини Джоунс се наслаждава на романтична разходка с приятелката си Ема при първото виждане след разкриването на любовта

Вини Джоунс е видян с новата си другарка за първи път, откогато стана обществено притежание с любовта им по-рано тази седмица.

Футболистът, трансформирал се в артист, остана унищожен през 2019 година, когато брачната половинка му Таня Тери умря на 53 години след борба с рака. Преди това той изрази опасения, че в никакъв случай повече няма да се влюби. Миналата седмица обаче той показа радостната вест, че се среща с Ема Форд, 47, началник на сюжета.

Вини, който сега играе в сериала на Гай Ричи на Netflix The Gentleman, беше целият ухилен, когато излезе с новия си сътрудник на фона на излизането на борсата. Вини и Ема, които се срещнаха на снимачната площадка на новото му телевизионно шоу Vinnie Jones in the Country, бяха снимани да се любуват на отмора в Калифорния, изглеждайки влюбени, до момента в който отиваха на вечеря.

Бивш футболист на Уимбълдън 59-годишният Вини изглеждаше лъчезарен, до момента в който чатеше по телефона и поглъщаше калифорнийското слънце в блестящо оранжевата си тениска и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР