Вини Джоунс е такъв тип човек, че всеки ще иска

...
Вини Джоунс е такъв тип човек, че всеки ще иска
Коментари Харесай

Ч. Р. Д.! Лошото момче Вини Джоунс на 58

Вини Джоунс е подобен вид човек, че всеки ще желае да го има на своя страна, в случай че се замеси в кръчмарски пердах. Бившият футболист, който през днешния ден навършва 58 години, стряскаше всички противникови играчи на терена с екипите на Уимбълдън и Уелс, а какво да кажем за естествените хора.

В спортната му кариера Джоунс постоянно е бил представян като извънредно твърд състезател. Той държи няколко върха по червени картони и санкции във Висшата лига. И тъкмо грубиянският му имидж кара някогашния брачен партньор на Мадона - Гай Ричи, да му предложи роля в хитовия си филм „ Две димящи цеви “.

„ Като видях всичките му брутални влизания и опитите му да откъсне ухото на Кени Далглиш, взех решение, че той ще е доста сполучлив персонаж за моите филми “, изяснява Ричи.

Животът обаче по никакъв начин не е розов за някогашния полузащитник. „ Ако не беше футболът, щях да стана малък нарушител. Винаги съм имал ангел на едното рамо и демон на другото “, споделя за детството си Джоунс.

Две случки от предишното ясно потвърждават това изказване. След загуба на Уимбълдън Вини забива зъбите си в носа на публицист, който го предизвика с въпроси. Няколко дни по-късно изявата му е на другия полюс - медиите го снимат по какъв начин плаче, до момента в който раздава помощи на небогати хора.

„ Кариерата като артист ми донесе доста повече почитание, в сравнение с тази като футболист. За медиите на терена аз бях просто един блъскач и нищо повече. Сега хората ми се радват на всички места, където отида “, изяснява звездата за бързо добитата известност на сцената.

Дяволът на рамото на Вини обаче припомня за себе си, още с „ нанасянето “ му в Холивуд стартират свадите. През 2003 година, до момента в който пътува в първа класа в аероплан от Лондон за Лос Анджелис, Вини тотално изперква. Видимо пийнал, той налита на пердах на човек от прилежащия ред. Появата на капитана на полета, пристигнал да го успокои, напряко го изкарва отвън релси.

„ Мога да наема хора да те убият за 5000 $. Разкарай се! Знаеш ли кой съм аз? “, подрежда разяреният Джоунс пред смаяните погледи на пасажерите.

Това осъществяване му докарва санкция от 10 000 $ и 80 ч. общественополезен труд. През идващите години Вини още веднъж продължава с пиянските изцепки, само че чак през 2008-а името му още веднъж обикаля първите страници на вестниците в света. За случая с известния аткьор споделя Джеси Бикет, който разрушава халба от бира в главата на някогашния футболист.

„ Той влезе в бара и едвам се държеше. Започна да псува всички и в този миг видя мен. Нападна ме непосредствено и стартира да ме удря в лицето. С последни сили го праснах с чашата, с цел да се спася “, споделя Бикет за кошмарната си среща с Психото, както е прочут Джоунс.

Самият артист понася съществени пострадвания - след сбиването лицето му се нуждае от 48 медицински шева. Вини завежда дело против „ нападателя “ си, само че по обясними аргументи не печели.

Въпреки многочислените апели на жена му да спре да пие той е хладнокръвен и продължава живота си като рокендрол звезда с цялостни сили. През 2010 година обстановката излиза отвън надзор по време на среща с продуцентите на кино лентата „ Кървавина “. Там Джоунс се сбива с другия основен артист - Тимер Хасан, който за негово злощастие се оказва някогашен боксьор.

Двамата вършат на пух и прахуляк лобито на хотела, в който се организира сбирката. Вини е спретнат в полицията, само че след отхвърли на Хасан да заведе дело против него е освободен. Двамата не престават фотосите на кино лентата, в който им партнират хип хоп звездата 50 цента и Вал Килмър.

През 2012 година идва и най-тежкият удар за Вини - той е изловен да целува рускинята Лама Сафонова посред централна улица в Москва. Снимката им обикаля света, а артистът е пред бракоразвод. Джоунс обаче резервира самообладание и дава странното пояснение, че интимната сцена е режисура. Твърди, че е изцяло изтрезнял, а с Лама си правели подбив с гаджето й, който бил негов преводач. За всеобща изненада брачната половинка му Таня застава зад него и взема решение да повярва на неуместното опрощение.

По пътя си като участник в „ Къртицата “ в България Психото претърпява подъл удар, поради който стопира алкохола в края на предишния декември. Лекари в Англия му откриват ракови формирания по лицето.

„ Беше извънредно, просто ги попитах какъв брой време ми остава да пребивавам. Оказа се, че няма да умра. Отстраниха няколко петна по главата ми и към този момент съм добре. Заболяването обаче е най-сериозният съперник, който съм срещал през живота си “, разяснява неотдавна Джоунс.

В българското риалити той изкара пет денонощия, в които се включи в редица задачи с другите участници. Актьорът се появи като отзивчив благородник. Въпросът е дали и докога ще продължи да се изявява в това ново амплоа. Съдейки по предишното му, напълно умерено можем да чакаме следващата шокираща вест с марка Психото - вманиачен, както във футбола, по този начин и на филмовата площадка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР