Винету, Индиана Джоунс и дори Бай Ганьо. Това са само

...
Винету, Индиана Джоунс и дори Бай Ганьо. Това са само
Коментари Харесай

Чалгарка Се Оказа Художничка, Ето Какво Нарисува

Винету, Индиана Джоунс и даже Бай Ганьо. Това са единствено част от вдъхновителите за рисунките на фолкпевицата Нелина.

Чалгарката разкри непредвиден собствен гений – да трансформира белите листове в добре завършени скици. Картините й са най-вече с причудливи герои и от тях лъха мощна доза професионализъм.

„Докато завърша 11 клас, всички мислеха, че ще ставам художник. Рисувах непрекъснато, и у дома, и на учебно заведение. Първата ми обичана тематика беше предизвикана от братовчед ми Милен, който непрекъснато рисуваше коне. Започнах да ги обрисувам и аз, а по-късно продължих със скици на обичаните литературни герои Моливко и Сръчко. По малкия екран ме впечатляваха други персонажи – Бенджи, Закс и Звездният принц, които също рисувах“, върна лентата обратно фолкпевицата, написа „България днес“.

„Хубаво е, че не съм се ограничавала единствено в една посока. Имам и една хубава мома в национална носия. В гимназията бях извънредно впечатлена от моя учител по немски език, господин Димитър Волф, на който съм посветила един портрет. Той беше доста непоколебим, само че извънреден възпитател и съм му доста признателна за всички познания, които съм придобила в неговите часове“, описа с усмивка Нелина.

Изпълнителката признава, че има и собствен автопортрет, който е разкрила измежду рисунките, които грижливо е запазила от предишното. „Рисувах и в часовете, до момента в който ни преподаваха. Това беше най-любимото ми занятие до 11 клас, преди да стартира да пея, което върша до ден днешен“, сподели още някогашната възлюбена на предприемача Коко Динев.

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ КАКВО НАПРАВИ НЕЛИНА (СНИМКА)

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР