Вината за лошите отношения с Русия е на САЩ. Не

...
Вината за лошите отношения с Русия е на САЩ. Не
Коментари Харесай

Чрез Тръмп Путин разби САЩ и Запада

Вината за неприятните връзки с Русия е на Съединени американски щати. Не виждам за какво би трябвало да е Русия (бел. ред. - дали има интервенция на американските президентски избори през 2016 година от страна на Кремъл). Това съобщи американският президент Доналд Тръмп след вчерашната си " историческа " среща с сътрудника си Владимир Путин.
Коментар на редактора
С думите си Тръмп безусловно унищожи клишето " Америка е велика ". Всъщност той намерено подцени отчети и мнения на разследващата общественост на Съединени американски щати поради Путин. С това обществено държание Тръмп разруши теоремата за националния интерес на Съединени американски щати и в очите на мнозина затвърди имиджа си на... имбецил, както написа в Twitter някогашният шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Бренън.

Donald Trump’s press conference performance in Helsinki rises to & exceeds the threshold of “high crimes & misdemeanors.” It was nothing short of treasonous. Not only were Trump’s comments imbecilic, he is wholly in the pocket of Putin. Republican Patriots: Where are you???
— John O. Brennan (@JohnBrennan) 16 юли 2018 година
Безспорно срещата в Хезинки сред Путин и Тръмп стана историческа, защото за пръв толкоз явно успеха е за Русия. За Путин остана триумфът - желаех Тръмп да завоюва, тъй като той искаше да възстановява връзките с Русия.
И за слепците е ясно - разликата на политическо равнище сред Русия и Съединени американски щати е толкоз огромна, колкото е разликата в стопанските системи им. В политическия случай обаче - в интерес на Русия. Успехът е още по-сладък за Кремъл, откакто Путин сподели, че неговата страна и Съединени американски щати са на разнообразни позиции за Крим, само че за Русия въпросът с Крим е " завършен ", а Тръмп не сподели нищо. Така наподобява актуалният Денъ Победы.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР